Helpende Plus
Zorgfederatie Oldenzaal

Ben jij Helpende Plus en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? 
Zorgfederatie Oldenzaal is op zoek naar enthousiaste en betrokken collega’s voor de locatie Scholtenhof. 

Je werkplek

Als lid van team Kalheupink (locatie Scholtenhof) werk je samen met verschillende collega's (verpleegkundige, verzorgenden IG, helpende (plus) en woonassistenten). Gedurende de dag verleen je samen de best mogelijke zorg aan zowel onze somatische als PG bewoners. De afdeling heeft een huiskamer waar onze 16 bewoners graag gebruik van maken. Gezien de huidige zorgzwaarte werk je nooit alleen, maar altijd samen met een collega. Gedurende de dag zijn er dan ook verschillende diensten. 

Wat ga je doen?

Jij weet waar en wanneer jij nodig bent en je zorgt ervoor dat een cliënt zo goed mogelijk kan functioneren. Zo help je de cliënt bijvoorbeeld met wassen, aan- en uitkleden, medicijnen en bepaalde wondzorg. Het is belangrijk dat je niet alle zorg overneemt, maar ook weet de cliënten goed te stimuleren om zoveel mogelijk zelf te doen. Hierbij is het de bedoeling dat je oog hebt voor preventie en zelfmanagement ondersteuning. Dit ook met betrekking tot het inzetten en gebruiken van hulpmiddelen en technologie.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt een diploma Helpende Plus 
 • Je kunt je vinden in onze kernwaarden: Open, Verbinding, Vakmanschap;
 • Je vind het leuk om te zorgen voor mensen;
 • Je bent sociaal en communicatief vaardig;
 • Ook in lastige situaties blijf je rustig en geduldig; 
 • Je kunt goed omgaan met veranderende situaties, je weet van aanpakken en je levert een essentiële bijdrage aan het welzijn van onze cliënten.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Werkzaamheden die aansluiten bij de bevoegd- en bekwaamheden uit je opleiding;
 • Ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling (opleidingen, cursussen, workshops), omdat niet alleen de cliënten belangrijk zijn, maar ook jij als werknemer voor ZFO;
 • Contracturen die we in overleg met jou bepalen! Een vast dienstverband behoort daarbij tot de mogelijkheden;
 • De mogelijkheid om jouw werkrooster zoveel mogelijk te laten aansluiten op jouw privéleven doordat je in afstemming met je team je eigen rooster samenstelt;
 • Een actieve personeelsvereniging die met regelmaat leuke, gezellige en sportieve activiteiten organiseert;
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 30. Afhankelijk van welke vooropleiding en werkervaring je hebt, komen we een salaris overeen;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, voordelige aanschaf van tablet, smartphone of fiets. Of een bijdrage van de werkgever tbv jouw gezondheid en bewegen.

Bijzonderheden

Overige informatie

Voel jij je aangesproken of ben je nieuwsgierig geworden en wil je vol energie werken bij een organisatie met ontwikkelmogelijkheden? Klik dan op de onderstaande sollicitatieknop en solliciteer direct! Je hoeft alleen maar je naam, je e-mailadres en je telefoonnummer achter te laten en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met jou op! Wij zijn benieuwd naar jouw drijfveren en ambities.  

Laat je gegevens achter via deze LINK

Type Vacature
Organisatie Zorgfederatie Oldenzaal
Locatie Stichting Zorgfederatie Oldenzaal, locatie Scholtenhof
Postcode 7573CG
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij HR adviseur Martin Kappert, 0541-513433 |[email protected]
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 19-04-2022
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 10-10-2022
Nummer 110146

Zorgfederatie Oldenzaal

Zorgfederatie Oldenzaal is een kleinschalige professionele organisatie waar de mens telt. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven naar goede zorg die vertrouwd voelt. Wij leveren thuiszorg en cliënten kunnen bij ons wonen in de woonzorgcentra Scholtenhof en Mariahof of in de diverse zorgwoningen. Daarnaast bieden we onder andere hulp in de huishouding, dagverzorging en welzijnsactiviteiten. De zorg aan cliënten wordt vorm gegeven vanuit het streven naar maximale zelfstandigheid en de zorgbehoefte van de cliënt. We vinden het belangrijk dat cliënten, medewerkers (circa 350) en vrijwilligers (circa 275) zich thuis voelen in onze organisatie en we zijn trots op onze keurmerken.

Meer over Zorgfederatie Oldenzaal