Helpende Plus 't Gerbrand
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Vind je het leuk om verzorgende taken te verrichten gericht op dagbesteding of ADL?
 • Heb jij een positieve levensinstelling met humor? 
 • Ben jij zelfstandig en een aanpakker?

Kom dan snel kennismaken met ons, of loop een keertje mee! 

Je komt als Helpende Plus te werken op onze locatie ’t Gerbrand. Een mooi en nieuw pand in Hengelo waar we zowel PG als Somatische afdelingen hebben. We zoeken voor onze PG woning een fijne collega. Het is een kleinschalige woning. Jij bent een initiatiefnemer, collegiaal en positief ingesteld. Dit zijn wij ook, en zo zullen we met elkaar een top team vormen! Momenteel werken er bij ons 6 collega’s.
Als helpende plus werk je zelfstandig op de afdeling maar je kunt altijd de naastgelegen afdeling om hulp vragen. We werken nauw samen met onze andere mooie locatie in Hengelo, Bellinckborg. Dit biedt daarom een mooie kans om op beide locaties te komen werken.

Wie ben jij

 • Je beschikt over jouw diploma Helpende Plus
 • Je bent een initiatiefnemer
 • Je vindt het leuk om op een PG afdeling te werken
 • Je bent flexibel en enthousiast
 • Je assisteert graag bij de daginvulling, verzorging, ADL en het koken
 • Je werkt graag samen met je collega zorgprofessionals 

Je vindt bij ons

 • Collega’s die jou met open armen welkom heten!
 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten 
 • Een leuke en zelfstandige baan met veel doorgroeimogelijkheden
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s 
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 30; maximaal € 2.717,16 bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Ieder jaar 8% vakantiegeld én een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% 

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken. 
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.  
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.   
 
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden.?Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan!  
Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein.  
Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen. 

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland? 

Interesse

Interesse

Heb je interesse in deze functie?  
Mail ons je CV en motivatie via de sollicitatielink en wij nemen contact met je op! 

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Elise Geurts: 06-29638545. Wil je een keertje meelopen? Ook dit kan zeker. Informeer bij Elise naar de mogelijkheden.

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland. 
Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina.

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Carintreggeland Huis 't Gerbrand
Postcode 7558TP
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Elise Geurts: 06-29638545
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 04-07-2022
Reageer voor 01-08-2022
Nummer 111271

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland