Woongroepbegeleider VIG Het Liefferdinck team Archem
ZorgAccent

Functieomschrijving

Binnen woonzorglocatie Het Liefferdinck team Archem hebben we een vacature voor een woongroepbegeleider VIG voor 20 uur per week.

Op onze kleinschalige locatie hebben we te maken met verschillende doelgroepen van in totaal 9 bewoners incl. een Elv kamer.

We werken met de visie net als thuis, waarin ook de visie van Jos Cuyten wordt meegenomen.
Bij deze nieuwe kleinschalige en persoonlijke manier van wonen en werken staat de relatie tussen bewoner, zorgverlener, mantelzorger en vrijwilliger centraal. Zo krijgt de bewoner de zorg die het beste bij hem/haar past.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/helpende-plus-woongroepbegeleider-vig-het-liefferdinck-team-archem/

Functie eisen

Je bent in het bezit van het diploma verzorgende-IG. We verwachten dat je zowel zelfstandig als binnen een multifunctioneel team kunt werken.
Je bent bereid om verschillende taken binnen het team op je te nemen, zodat de kwaliteit en zorg voor onze bewoners gewaarborgd wordt. Samen met je gemotiveerde houding kan zelfsturing tot een succes leiden samen met de andere teamleden.

Je bent een empathisch en doortastend type die open staat voor nieuwe ontwikkelingen.
De omgang met onze bewoners vraagt om een inlevingsgevoel, zodat de bewoner zich veilig en geborgen kan voelen. Je creëert het thuisgevoel, zodat hun eigenwaarde behouden blijft. Je bent collegiaal, sociaal en flexibel.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/helpende-plus-woongroepbegeleider-vig-het-liefferdinck-team-archem/

Inschaling

Je salaris is ingeschaald in FWG schaal 40 conform de CAO VVT.
Wij bieden je als team een open sfeer, waarin eenieder op zijn of haar eigen manier de eigen kwaliteiten kan ontwikkelen.

Het contract zal voor onbepaalde tijd zijn met een proefperiode van twee maanden.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/helpende-plus-woongroepbegeleider-vig-het-liefferdinck-team-archem/  

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 30-05-2023
Reageer voor 04-07-2023
Ingangsdatum 30-05-2023
Nummer 119783
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent