Helpende (Plus) - Woonzorglocatie De Gemzen
Verian

Met ingang van half september openen wij onze nieuwe woonzorglocatie De Gemzen!

Binnen woonzorglocatie De Gemzen is straks 24 uur per dag een deskundig team aanwezig die intensieve begeleiding en uitgebreide zorg op maat biedt aan de cliënten. Wil jij onderdeel uitmaken van dit deskundige team en wil  jij graag je steentje bijdragen aan het opzetten van de zorg binnen deze locatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Helpende of Helpende Plus

Wat ga je doen?
Als Helpende (Plus) vervul je een belangrijke rol in het dagelijks leven van de cliënt. Je ondersteunt de cliënt bij dagelijkse bezigheden, zoals opstaan, wassen, douchen, aankleden etc. Als je in het bezit bent van het Keuzedeel Helpende Plus mag je ook handelingen verrichten, zoals het verzorgen van rode wonden en katheterzorg en werk je met tilliften en andere hulpmiddelen. Dit maakt je werk extra uitdagend! Daarbij kijk je goed naar de cliënt, naar wat ze echt nodig hebben. Je werkt zelfstandig in de wijk. Samen met het team geef jij de beste zorg aan onze cliënten.

Ben je nog niet in het bezit van het Keuzedeel Helpende Plus? Geen probleem, wij bieden je de mogelijkheid om deze te behalen!

Op woonzorglocatie De Gemzen bieden wij onze cliënten 24-uurs zorg, 7 dagen per week. Dit betekent dat je gegarandeerd de mogelijkheid hebt om 8-uurs diensten te werken. Je werkt overdag en in de avond en met elkaar wissel je de nachtdiensten af.

Er is veel ruimte voor eigen inbreng om samen te bouwen aan dit nieuwe team!

Wat bieden wij?                                                                                   
Graag gaan we met jou in gesprek om te verkennen wat wij voor elkaar kunnen betekenen!

 • Op basis van jouw wensen stellen wij jouw contracturen vast;
 • Bij goed functioneren krijg je snel een vast contract;
 • Een afwisselende baan met ruimte voor eigen inbreng om de beste zorg te bieden;
 • Een goed salaris volgens de cao VVT. Je wordt ingeschaald in FWG 25 (Helpende) of FWG 30 (Helpende Plus);
 • Goede overige arbeidsvoorwaarden volgens de cao VVT, zoals o.a. onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld, eindejaarsuitkering en extra verlof.
 • De mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk producten aan te schaffen;
 • Wij nemen je studieschuld over, als je die nog hebt;

Binnen Vérian kun jij je volop ontwikkelen en doorgroeien! Wij bieden bijvoorbeeld elk half jaar leer-werkplekken aan voor de opleiding Verzorgende IG.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt een mbo diploma Helpende (niveau 2). Bij voorkeur aangevuld met het Keuzedeel Helpende Plus of je bent bereid om deze binnen Vérian te behalen;
 • Je hebt het medicatiecertificaat behaald of bent bereid om deze binnen Vérian te behalen (let op: dit is een pré!);
 • Je werkt zelfstandig, bent klantvriendelijk en klantgericht;
 • Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) laten zien. Wij vragen die voor jou aan;
 • Je vindt het geen probleem om onregelmatig en in wisselende diensten te werken. Je werkt dag, avond– en/of nachtdiensten. Daarnaast ben je ook bereid om in de weekenden en op feestdagen te werken;
 • Je stimuleert en motiveert zowel cliënten als collega’s.

Wie zijn wij?
Woonzorglocatie De Gemzen is onderdeel van Vérian. Bij Vérian bieden we dagelijks met 1500 collega’s passende zorg die onze cliënten nodig hebben. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we zorg bij cliënten thuis. Ons uitgangspunt is dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden. Met elkaar leveren we de beste zorg!

Vérian is een van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot (specialistische) verpleging en verzorging.

Wil je graag meer informatie?
Bel of app dan met Judith van de Ven, manager Woonzorg op telefoonnummer 06-14840740.

Solliciteren?
Reageer direct via de knop 'sollicitatie' hieronder of solliciteer via WhatsApp naar 06-13886320.

Let op, internetsearch kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Type Vacature
Organisatie Verian
Locatie Woonzorglocatie de Gemzen - Apeldoorn
Postcode 7315 EM
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 10-06-2022
Reageer voor 31-07-2022
Ingangsdatum 10-06-2022
Nummer 111643
Doorsturen Bekijk PDF

Verian

Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we de beste zorg bij onze cliënten thuis. Met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en de zorg en ondersteuning krijgen die bij hen past.

Vérian is een van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot thuisbegeleiding tot (specialistische) verpleging en verzorging. Werken in de thuiszorg betekent solistisch en flexibel werken in wisselende diensten.

Meer over Verian