Helpende vakantie 2022, Rijssen
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij student in de zorg of al afgestudeerd Helpende?
 • Wil jij aankomende zomerperiode een leuke bijbaan?
 • En houd jij wel van uitdaging?

Wij komen graag met jou in contact!

Binnen locatie De Wellehof te Rijssen zijn wij op zoek naar een leuke, enthousiaste en sociale collega die ons kan helpen met taken in de functie van Helpende of Helpende Plus. Jij hebt passie voor de zorg. Voor jou als collega ligt hierin dan ook de mooie uitdaging om belevingsgerichte zorg te kunnen bieden. Jij bent iemand die zich niet gemakkelijk van zijn/haar stuk laat brengen en hebt veel geduld voor onze cliënten. Je geeft warme en liefdevolle zorg en hebt een luisterend oor. Als geen ander weet jij de individuele wensen en behoeften bij cliënten te achterhalen en kan hierop passende, waardevolle zorg geven.

Ik hoor je denken; “Leuk! Maar hoe zien mijn taken en diensten er dan uit?” Laat mij je hierin meenemen...
Onze locatie de Wellehof betreft 1 verzorgingshuis, met 2 subteams. Dit zal vooral gaan om de ochtenddiensten. Als Helpende / Helpende Plus kun jij volledig zelfstandig diensten werken en ondersteun jij bij alle voorkomende ADL taken en werkzaamheden op deze locatie.  Denk hierbij aan ondersteuning bij wassen, douchen, verzorgen van was- en strijkgoed, praatje maken en aanwezigheid bij de groep van deze cliënten. Daarnaast mag je lichte verpleegtechnische handelingen uitvoeren als je hiervoor bevoegd en bekwaam bent.

Als collega werk je verschillende diensten. Dit zijn diensten van 07.00 uur tot 12.00 uur of van 07.00 uur tot 13.00 uur. Van maandag tot en met zondag.

Wie ben jij

 • Jij bent student in de zorg of al afgestudeerd en trotse bezitter van het Helpende of Helpende Plus diploma
 • Je bent flexibel inzetbaar
 • Jij kan jezelf makkelijk aanpassen in situaties en hierna handelen
 • Je houdt wel van een beetje uitdaging en draagt met veel liefde zorg voor onze cliënten
 • Jij bent tijdens de zomervakantie beschikbaar voor deze toffe baan

Je vindt bij ons

 • De kans op een geweldige werkervaring tijdens de zomerperiode
 • Mogelijkheid om na de zomerperiode te blijven werken in een leuke bijbaan
 • Werkzaamheden die aansluiten bij je bevoegd- en bekwaamheden uit je opleiding
 • Waardevol Werk dat jou ontwikkelt en verder brengt
 • Beloning volgens CAO VVT

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, dat is Waardevol Werken voor jou als onze collega!
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden. Vanuit die beleving kunnen we optimaal bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten. Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein.

Natuurlijk vinden wij een goede werk- en privébalans ook erg belangrijk. Daarom zijn er voor elke fase in jouw leven passende mogelijkheden. Als medewerker kun je zelf de regie pakken over je leven en over je baan. Daarin heb jij zelf een belangrijke rol! Wij geven je graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Dat doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen.

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?

Intresse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 
Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Bekijk onze visie hier..  Op Instagram posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina.  

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

 
Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Rijssen, Carintreggeland Huis Wellehof
Postcode 7462GE
Stad Rijssen
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Helpende niveau 2
Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Publicatiedatum 16-05-2022
Reageer voor 15-06-2022
Nummer 110090

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland