Helpende
Noorderboog

Ben jij die enthousiaste Helpende die wij zoeken?

Haal jij voldoening uit je werk en draag jij dit uit? Heb jij oog voor het welzijn van onze bewoners? Dan ben je van harte welkom om ons team als Helpende te versterken!  

Waar kom je te werken?

Aan de rand van het centrum van Steenwijk is Zonnekamp gevestigd. Zonnekamp is een gecombineerd verpleeghuis en biedt zorg aan mensen met dementie en ook aan mensen welke somatische verpleeghuiszorg nodig hebben. Zonnekamp ligt midden in de gezellige woonwijk Clingenborgh. Betrokken medewerkers met hart voor de zorg stemmen samen met de bewoner en diens naasten af welke zorg passend is. Hierbij kijken we vooral naar wat nog wél kan. In Zonnekamp wordt zeer uiteenlopende zorg verleend. Door het brede aanbod kunnen partners met verschillende zorgvragen binnen onze locatie in elkaars nabijheid blijven wonen. Bewoners kunnen tot aan het levenseinde binnen onze zorglocatie blijven, ook als de zorgvraag toeneemt of de geestelijke gezondheid ernstig achteruitgaat.

Wat ga je precies doen?

Als helpende vervul je samen met collega's een belangrijke rol in de dagelijkse verzorging van de bewoners. Naast de ADL bied je ondersteuning bij verschillende werkzaamheden van je collega's in de zorg. Je werkt vanuit de gedachte dat de bewoner zoveel mogelijk de eigen regie behoudt. Je verricht de werkzaamheden als helpende conform de afspraken die zijn vastgelegd in het zorgleefplan.

 

Wat vragen wij van je?

  • Je bent in het bezit van een diploma helpende zorg en welzijn (niveau 2);
  • Je hebt kennis van verschillende ziektebeelden en herkent deze en hebt affiniteit met de doelgroep;
  • Je bent bereid om dag- en avonddiensten te draaien;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bent een doorzetter en denkt altijd in mogelijkheden;
  • Je hebt een warme persoonlijkheid, hebt tact en respect en stelt te allen tijde de bewoner centraal;
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook van nature een teamspeler.

Wat bieden wij je?

Een fantastische baan waarin je al je ambities kunt verwezenlijken en je veel ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar jij ertoe doet.

Het betreft een functie voor onbepaalde tijd. De functie van Helpende is ingedeeld in functiewaarderingsgroep FWG 25 van de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Meer weten?

Wil je aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Angela van Olphen, leidinggevende zorg en dienstverlening, op telefoonnummer 0521 - 53 65 68.

Tijd voor een kennismaking?

Stuur dan je sollicitatie voorzien van motivatie en cv vóór 25 mei 2022 naar ons toe. Dit kan via onze werken-bij website: https://werkenbij.noorderboog.nl/

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring het Omtrent Gedrag (VOG). Ook het inwinnen van referenties behoort tot de aanstellingsprocedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 123457216
Organisatie Noorderboog
Locatie Zonnekamp
Postcode 8331XR
Stad Steenwijk
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Angela van Olphen, leidinggevende: 0521 - 53 65 68.
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 10-05-2022
Ingangsdatum op korte termijn
Reageer voor 25-05-2022
Nummer 110759
Doorsturen Bekijk PDF

Noorderboog

Noorderboog biedt professionele en persoonsgerichte zorg en ondersteuning voor alle ouderen en iedereen met ouderenproblematiek. Wij dragen bij op alle vlakken van gezondheid en welbevinden. Het accent ligt op het versterken van de eigen regie, wat het leven betekenis geeft.

Noorderboog is de totaalaanbieder van ouderenzorg in de regio. Bij Noorderboog werken ruim 1800 medewerkers en ongeveer 1100 vrijwilligers. Het werkgebied van Noorderboog ligt binnen Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel, met als kerngemeenten Meppel, De Wolden, Westerveld, Steenwijkerland en Staphorst.

Meer over Noorderboog