Helpende zorg en welzijn
IJsselheem

Functieomschrijving

Je verleent de ADL zorg aan de bewoners en verricht lichte huishoudelijke werkzaamheden. Je bent inzetbaar voor alle diensten.

Waar ga je werken?
Brinkhoven is een woonzorgcentrum/verpleeghuis waar huishoudelijke en persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding en behandeling wordt geboden. Brinkhoven staat bekend om haar fijne dorpscultuur. Ze hebben gezamenlijke ruimten en verschillende faciliteiten waar bewoners en inwoners van Heerde gebruik van kunnen maken, zoals onze beleeftuin. Er heerst een plezierige werksfeer waar de collega's met elkaar werken en er voor elkaar zijn. Brinkhoven is onderdeel van de IJsselheem Holding. IJsselheem is een woonzorgconcern met locaties in regio's Kampen, Zwolle en Zwartewaterland, Hattem en Heerde. Ijsselheem biedt wonen, revalidatie en thuiszorg en is al jaren bekend met het bieden van zorg en behandeling aan ouderen. IJsselheem heeft veel expertise in het grootschalig organiseren van zorg in combinatie met lokale uitvoering, waarbij de eigen identiteit en verbondenheid met de lokale samenlevingen behouden blijft.

Functie eisen

Je bent geduldig en kunt goed luisteren, maar maakt ook gemakkelijk een praatje met cliënten en je collega’s. Ten opzichte van je werk ben je kritisch en zie je regelmatig verbeterpunten. Je bent een enthousiaste collega met een gezonde dosis humor. Een welkome aanvulling op het team!  

  • je beschikt over een diploma Helpende zorg en welzijn (niveau 2); 
  • je hebt ervaring in de zorg en affiniteit met ouderenzorg;  
  • je bent inzetbaar op meerdere afdelingen;

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Inschaling

Kies je voor IJsselheem, dan krijg je naast de vrijheid om individuele zorg te verlenen én de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen ook nog:

  • een jaarcontract (met kans op verlenging) voor 12 uur per week in overleg;
  • salaris tussen €2.085,77  en €2.717,96 bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG 25 CAO VVT);
  • 8% vakantiegeld (mei) en 8,33% eindejaarsuitkering (november);
  • fiscale voordelen bij onder andere de aankoop van een (elektrische) fiets, laptop, mobiel of een fitness abonnement;
  • uitstekende pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

Bijzonderheden

Heb je nog vragen?
Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Fenna Hulsing beantwoordt met plezier jouw vragen via 0682000293.

Wil je meer weten over de wervings- en selectieprocedure? Neem dan contact op met Jacqueline Sanders van Werving en Selectie via 06-23720796 of [email protected]  Een berichtje sturen via sms of WhatsApp kan ook.

Wacht niet langer, solliciteer direct op deze vacature!

Over IJsselheem
IJsselheem ziet in elk mens een uniek persoon. Iemand met eigen waarden en gewoontes, een eigen verhaal dat we graag willen horen. Dat geldt niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor onze medewerkers. We waarderen je om wie je bent en wat je kunt. Zo kunnen we vakkundige en persoonsgerichte zorg bieden. We blijven onszelf continu verbeteren en werken aan (technologische) innovaties. Op die manier vergroten we het werkplezier van onze medewerkers en de kwaliteit van leven van ouderen. Het Strategisch Kompas geeft onze koers tot 2024 weer. Hoe wij onze medewerkers centraal zetten is beschreven in onze HR-visie.

Type Vacature
Intern nummer 1130
Organisatie IJsselheem
Locatie IJsselheem, Brinkhoven in Heerde
Postcode 8181 DB
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 12
Uren tot 12
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 15-05-2023
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 30-06-2023
Nummer 120062
Doorsturen Bekijk PDF

IJsselheem

IJsselheem biedt verschillende vormen van wonen, zorg en dienstverlening vanuit 16 locaties in de regio Kampen, Zwolle, Zwartewaterland, Hattem en Heerde. De activiteiten zijn er op gericht om de kwaliteit van leven van cliënten zo optimaal mogelijk te houden. Uitgangspunten hierbij zijn onder andere respect voor zelfstandigheid, keuzevrijheid, privacy en eigen identiteit. IJsselheem ziet in elk mens een uniek persoon. Iemand met eigen waarden en gewoontes, een eigen verhaal dat we graag willen horen. Dat geldt niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor onze medewerkers. We waarderen je om wie je bent en wat je kunt. Zo kunnen we vakkundige en persoonsgerichte zorg bieden. We blijven onszelf continu verbeteren en werken aan (technologische) innovaties. Op die manier vergroten we het werkplezier van onze medewerkers en de kwaliteit van leven van ouderen. Het Strategisch Kompas geeft onze koers tot 2024 weer. Hoe wij onze medewerkers centraal zetten is beschreven in onze HR-visie.

Meer over IJsselheem