Helpende zorg en welzijn (Turks sprekend)
Zorg-Advies Twente

Functieomschrijving

Als persoonlijke verzorg(st)er lever je cliëntgerichte zorg (lichamelijke en huishoudelijke hulp) aan thuiswonende cliënten. Daarbij bied je de cliënten ondersteuning in hun persoonlijke verzorging. Als je niet bent geweest, kan de dag van de cliënt niet goed beginnen. Jij maakt dus het verschil of de cliënt een fijne dag gaat hebben! Of later op de dag, als je mensen helpt om zich klaar te maken voor de nacht. Je ondersteunt de mensen met het wassen, aankleden, eventueel het aantrekken van steunkousen en het verzorgen van het ontbijt of maaltijd.  

Functie eisen

- Jij beschikt over een diploma MBO zorg & welzijn niveau 2.

- Wij zijn op zoek naar enthousiaste, zelfstandig, geduldig, flexibele, nauwgezette, gemotiveerde verzorgenden met goede sociale vaardigheden.

- Daarnaast beschikt jij over geduld, hulpvaardigheid, flexibiliteit en aanpassingsvermogen.

Inschaling

- Een uitdagende functie binnen Zorg-Advies Twente.

- Jouw functie is binnen de cao Verpleeg, Verzorgingshuizen en Thuiszorg, Kraam en Jeugdgezondheidszorg ingeschaald in functiegroep 20.

- Overige arbeidsvoorwaarden zijn onder andere flexibiliteit, reiskosten, goede pensioenregeling, vakantiegeld en 13e maand conform genoemde cao.

- Doorgroeimogelijkheden binnen de dynamische organisatie.

- Cursus en opleidingsmogelijkheden.

Bijzonderheden

Voor meer informatie kunt u bellen naar 053-4343088.

Type Werkplein
Organisatie Zorg-Advies Twente
Locatie Zorg-Advies Twente
Postcode 7531 AC
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Tolga Kis
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 12-12-2022
Reageer voor 31-01-2023
Ingangsdatum 12-12-2022
Nummer 36123
Doorsturen Bekijk PDF

Zorg-Advies Twente

Zorg-Advies Twente heeft 2 afdelingen namelijk Thuiszorg Oost en Intensief begeleid wonen. Zorg-Advies Twente afdeling Thuiszorg Oost is een zorginstelling voor iedereen ongeacht jong of oud, samen of alleen. Het streven is een oprechte zorgverlening na bij de cliënt, waarbij professionaliteit, kwaltiteit en maatschappelijk betrokkenheid onze ondernemingsprincipes zijn. Onze cliënten staan altijd centraal. Wij spelen in op de zorgbehoeften van onze cliënten, door het samenstellen van individuele zorgpakketten, welke op maat worden gesteld. Binnen onze instelling stichting Zorg-Advies Twente is er tevens begeleid wonen mogelijk, het is voor jongeren vanaf 18 jaar welke bekend zijn met grondslag psychiatrie, verstandelijk of slachtoffer van mensenhandel. Vanaf 01-01-2016 hebben wij weer het project slachtoffers van mensenhandel opgepakt. Het doel van begeleid wonen is om deze doelgroep tussen een periode van 12 tot 18 maanden te bevorderen op het gebied van zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Naast onze zorgverlening bieden we ook administratieve dienstverlening. Ideaal voor beginnende ondernemers, die met van alles en nog wat te maken krijgen. De fiscus, de BTW, de aangifte, de facturen en de incasso. Ook geven wij ondersteuning op het gebied van juridische dienstverlening zoals bezwaarschriften UWV/CIZ, Wet schuldsanering natuurlijke personen ( WSNP ) en overige juridische zaken. Een doel binnen de organisatie is om de kwaliteit van de zorg hoog in het vandaal te houden. Dit wordt onderhouden door de implementatie van de Harmonisatie Kwaliteitssysteem Zorg (HKZ), welke in 2012 is behaald door Zorg-Advies Twente, te evalueren en te ontwikkelen. Hierbij wordt er jaarlijks toezicht en controle uitgevoerd door een gecertificeerde externe-auditor vanuit TUV.

Meer over Zorg-Advies Twente