Helpende ZT 9-12 uur per week
Stichting Rosengaerde

Functieomschrijving

Als Helpende werk je mee aan het realiseren van een optimale, kwalitatieve en efficiënte zorg- en dienstverlening afgestemd op de wensen van de cliënt. Je werkt en denkt vanuit de bedoeling van de cliënt waar deze zich veilig voelt. Je draagt binnen deze functie zorg voor de ondersteuning, begeleiding en zorg aan cliënten overeenkomstig het zorg- en behandelplan. Zo ondersteun je bij de realisatie van een passende woon- en leefomgeving en voer je daartoe huishoudelijke werkzaamheden uit.

Je betrekt, waar mogelijk, familie en mantelzorgers bij activiteiten en zorgverlening. Je observeert cliënten, signaleert bijzonderheden en rapporteert in het zorgdossier. Je levert een bijdrage aan het opstellen van zorgplannen en neemt deel aan het werkoverleg.

Het salaris is marktconform volgens de CAO VVT 2019 - 2021 FWG 25.

Functie eisen

Je bent flexibel en stressbestendig. Je zult werkzaam zijn in een zelfsturend team en om deze reden ben je communicatief vaardig en kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent in staat signalen op te pakken en bent betrokken bij de organisatie. Je denkt actief mee om nieuwe ideeën te ontwikkelen met betrekking tot onze visie ‘Zorgen voor mogelijkheden’. Wij zoeken een medewerker die kan aanvoelen wat belangrijk is voor de individuele mens en creatief genoeg is om dit samen met de cliënt en diens netwerk te regelen. Op deze manier kunnen we de cliënt zo goed mogelijk tot zijn of haar recht laten komen. 
Tot slot ben je in bezit van minimaal een diploma Helpende en ben je flexibel inzetbaar volgens dienstrooster.

Inschaling

Binnen Rosengaerde heerst een prettige collegiale sfeer. Wij bieden jou een leuke werkplek in een fijne omgeving. Daarnaast bouwt iedere medewerker bij Rosengaerde een ‘persoonlijk budget’ op waarop iedere maand een bepaald bedrag (afhankelijk van de uren) wordt gestort. Wij bieden jou een functie in een zelf organiserend team waarbij een beroep wordt gedaan op je zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en eigenaarschap

Bijzonderheden

Ben je enthousiast geworden en/of wil je meer weten? Je kunt contact opnemen met Peter Roemaat via 0529 431 541. Je sollicitatiebrief en cv kunnen opgestuurd worden voor 8 maart 2021 naar personeelszaken@rosengaerde.nl.

NB: De interne en externe werving- en selectieprocedure lopen gelijktijdig. Bij gelijk gebleken geschiktheid geniet een interne kandidaat de voorkeur.

Type Vacature
Organisatie Stichting Rosengaerde
Locatie Rosengaerde
Postcode 7721CT
Stad Dalfsen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 19-02-2021
Ingangsdatum 1 april 2021
Reageer voor 08-03-2021
Nummer 57822
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting Rosengaerde

We maken met onze belofte ‘zorgt voor mogelijkheden’ graag het verschil. We bieden verpleeghuiszorg, thuiszorg, huishoudelijke hulp, maaltijdservice (in onze ontmoetingsruimte De Blauwe Bogen in Dalfsen of thuisbezorgd), dagbesteding, activiteiten, personenalarmering, domotica, klussendienst, was- en linnendienst en diensten op maat. We helpen cliënten op ‘een eigen wijze’ hun leven voort te zetten en bieden zorg en diensten passend bij de behoefte. Waar mogelijk vergeten we de standaard en maken we een plan op maat. Ons doel? De beste oplossing voor onze cliënten, waarbij we ervoor zorgen dat ze de regie houden over hun eigen leven. Aandacht voor familie en vrienden vinden we belangrijk. We werken met kleinschalige teams, zodat cliënten onze medewerkers goed leert kennen. Zie ook www.rosengaerde.nl

Meer over Stichting Rosengaerde