Hoofd HRM & kwaliteit (24 uur per week)
THOON (Twentse Huisartsen Onderneming Oost Nederland)

Functieomschrijving

Wie zijn wij?
Spoedzorg Huisartsen Twente (SHT) en Twentse Huisartsen Onderneming Oost Nederland (THOON) hebben per 1 mei 2022 hun krachten gebundeld in de fusieorganisatie SHT-THOON. Samen verzorgen wij zowel de spoedzorg als de chronische zorg en zorgvernieuwingsprojecten in ons verzorgingsgebied (rondom Enschede en Hengelo).

Alle huisartsenpraktijken uit de regio zijn bij SHT aangesloten, met als vaste locaties de spoedposten Enschede en Hengelo. De spoedpost maakt onlosmakelijk deel uit van de huisartsenzorg. SHT stelt de huisartsen in staat kwalitatief hoogwaardige en doelmatige spoedeisende huisartsenzorg te leveren tijdens de avond, nacht en weekenddiensten (ANW). Deze zorg is een integraal onderdeel van de 24-uurs huisartsenzorg en sluit aan op de dag-zorg vanuit de huisartspraktijken.

THOON ontwikkelt en biedt dienstverlening aan de huisartsenpraktijken in de regio op het gebied van chronische eerstelijns zorg en zorgvernieuwingsprojecten. Daarnaast draagt THOON oplossingen aan waar het gaat om praktijkondersteuning, praktijkbeheer, praktijkhuisvesting en het beschikbaar stellen van hoog gekwalificeerd personeel ter ondersteuning van de huisartsen in de huisartspraktijk.

Door de fusie ontstaat de functie van hoofd HRM & kwaliteit. Het hoofd HRM & kwaliteit ressorteert hiërarchisch onder de algemeen directeur van SHT-THOON. Het hoofd HRM & kwaliteit geeft hiërarchisch leiding aan de medewerkers kwaliteit én hiërarchisch en functioneel leiding aan de medewerkers HRM.

Mogelijk zal in de toekomst de hiërarchische aansturing van het scholingsbureau tot de verantwoordelijkheid behoren.

Wat doet het hoofd HRM & kwaliteit?
Het hoofd HRM & kwaliteit is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van HR-beleid en -processen. Je werkt op een wijze waarbij het eigen vakgebied wordt overstegen en verbinding wordt gezocht met andere vakgebieden (o.a. financiën, Informatisering & Automatisering, chronische zorg, zorgvernieuwing én spoedzorg).

Als hoofd HRM & kwaliteit:

 • Adviseer je het bestuur en managementteam adequaat;
 • Ben je eindverantwoordelijk voor alle HR aangelegenheden;
 • Denk je mee / ondersteun je de besluitvorming op tactisch en strategisch niveau;
 • Borg je de besluiten op gebied van HRM door toetsing van de handelswijze binnen SHT-THOON;
 • Zorg je ervoor dat zowel intern als extern belanghebbenden op tijd betrokken en voorzien zijn van volledige, relevante en correcte informatie;
 • Zorg je voor een goed werkklimaat en randvoorwaarden binnen het team;
 • Ben je voorzitter van de Arbocommissie;
 • Onderhoud je een adequaat en relevant netwerk.

Functie eisen

Wie zoeken wij?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige teamspeler. Je voelt je op je gemak in een dynamisch en uitdagende omgeving.

Je beschikt over:

 • Een afgeronde HBO-studie op het gebied van HRM;
 • Relevante werkervaring binnen het HRM-werkgebied in een leidinggevende functie;
 • Kennis over kwaliteitsbeleid;
 • Kennis van Nederlands arbeidsrecht en de WOR;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je beschikt over de competenties organisatiesensitiviteit, je bent verbindend, resultaatgericht, proactief, hebt overtuigingskracht, bent adviesvaardig en stressbestendig.

Inschaling

Wat bieden wij?
Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar met mogelijkheden tot verlenging en een arbeidsduur van 24 uur per week. Het salaris is conform cao Huisartsenzorg.

Bijzonderheden

SHT-THOON is toonaangevend in de regio op het gebied van huisartsenzorg. Wij geloven dat groei en persoonlijke ontwikkeling ervoor zorgen dat jij met nog meer passie je werk kunt doen. Wij hebben een informele, dynamische en plezierige werkomgeving met korte lijnen waarin zelfstandigheid, collegialiteit en betrokkenheid vanzelfsprekend zijn en er volop ruimte is om iedere dag beter te worden.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Enthousiast over de vacature?
Graag ontvangen wij een motivatiebrief met CV. Deze kun je mailen naar Maureen Bosveld, [email protected]. We ontvangen je sollicitatie graag voor 31 mei 2022.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Yvette Veekamp, managementadviseur HRM, 074-256 87 98.

Type Vacature
Organisatie THOON (Twentse Huisartsen Onderneming Oost Nederland)
Locatie THOON BV
Postcode 7555 SK
Stad Hengelo
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Huisartsenzorg
Functie(s) Manager P&O
Publicatiedatum 10-05-2022
Reageer voor 31-05-2022
Nummer 110758
Doorsturen Bekijk PDF

THOON (Twentse Huisartsen Onderneming Oost Nederland)

THOON is een organisatie van en voor huisartsen in Twente en directe omgeving en richt zich op de oprichting en exploitatie van zorgprogramma’s. THOON stelt zich ten doel de positie van de huisarts in de (eerstelijns) gezondheidszorg te versterken, onder andere door het aanbieden van praktijkpersoneel en –consultatie.

Meer over THOON (Twentse Huisartsen Onderneming Oost Nederland)