Horeca medewerker - Wilp
Zozijn

Zoek jij naast je opleiding of werk een leuke bijbaan op de zondagmiddag? Wil jij graag je handen uit de mouwen steken? Lijkt het je leuk om mensen met een beperking en hun bezoek te voorzien van een hapje en een drankje? Staat de gast bij jou voor op? Dan zoeken wij jou!

Wij zoeken een horeca medewerker

Dit zijn wij

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Cliënten maken deel uit van de samenleving. We helpen ze gebruik te maken van wat de samenleving al biedt en stimuleren hen in wat zij de samenleving te bieden hebben. Alles draait om cliënten met hun netwerk. Om hun eigenheid, gezondheid, leven en hun regie daarover. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor cliënten toe doet. Onze kernwaarden zijn liefdevol, vakkundig en vindingrijk.

Restaurant “De Gasterij” staat op het landgoed de Lathmer in Wilp. Hier komen op zondagmiddag onze cliënten en hun bezoek om elkaar te ontmoeten. Samen met drie collega’s run je die middag de Gasterij.

Wat ga je doen?

Je zorgt samen met drie collega’s voor de koffie, thee, frisdrank en licht-alcoholische dranken. Je maakt patat en snacks op bestelling klaar. Kassawerkzaamheden behoren ook tot de taken. Je zorgt ervoor dat de afwas gedaan wordt en na afloop zorg je samen dat het restaurant en de keuken schoon achterblijven

Herken jij je in het volgende?

  • In verband met het schenken van licht alcoholisch dranken, ben je minimaal 16 jaar.
  • Je bent klantgericht.
  • Je vindt het leuk om met mensen met een beperking om te gaan.
  • Je bent niet snel van je stuk gebracht
  • Je helpt graag.

Dit bieden wij

  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 20, maximaal € 2.287,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur p.w.). Verder kent de CAO een eindejaarsuitkering van 7,05% en biedt de organisatie flexibele arbeidsvoorwaarden.

Als je bij ons in dienst komt, vragen we je om een ‘verklaring omtrent gedrag’ te overhandigen.

Type Vacature
Intern nummer CE 19-078
Organisatie Zozijn
Locatie Wilp
Postcode 7384AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Functie(s) Medewerker restaurant
Overig
Publicatiedatum 28-05-2019
Reageer voor 18-06-2019
Ingangsdatum 28-05-2019
Nummer 46144
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.500 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn