Horeca toppers Feijn!
Aveleijn

Zoek jij een leuke bijbaan in de horeca, vind of lijkt het jou leuk om te werken met mensen met een verstandelijk beperking, en ben je een aanpakker? 

Dan is dit de bijbaan waar jij naar op zoek bent! 

Wat ga je doen 

Als horecamedewerker werk je, voornamelijk op de zaterdagen in de bediening bij Feijn. 

Daarnaast ondersteun je onze cliënten in hun werkzaamheden. De werkzaamheden kunnen bestaan o.a. uit het bedienen van gasten, bereiden van gerechten en het afrekenen van bestellingen. 

Je werkt samen collega’s en met cliënten, en orgt dat onze gasten niets te kort komen.   

Het is ook mogelijk dat je naast de zaterdagen, in overleg op andere dagen/ avonden werkt. Denk hierbij aan vergaderingen en andere bijeenkomsten, het kan zijn dat er dan geen cliënten aanwezig zijn. 

Waar kom je te werken 

Feijn Lunchen en Lezen: een leerzame dagbestedingsplek. Onder begeleiding kunnen cliënten ervaring opdoen in de bediening en in de keuken. Ook ondersteunen we activiteiten die in de bibliotheek plaatsvinden. Je bent voor deze functie in ieder geval inzetbaar op de zaterdag. Eventueel een extra dag doordeweek kan in overleg. 

Wie ben jij 

  • Jij bent op de zaterdag van 9.00 tot 17.00 beschikbaar; 
  • Je hebt affiniteit met horeca én met onze doelgroep; 
  • Je vindt het niet erg om flink door te werken 

Wat mag je van Aveleijn verwachten 

  • Een leuke bijbaan in het weekend. 
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg; 
  • Salaris conform functiegroep 10 met een uurloon vanaf minimaal €11,30 (jonger dan 21 jaar).

Interesse? Solliciteer! Voor meer informatie over de functie kan contact worden opgenomen met Maurice Hegeman locatiemanager, via [email protected]. Voor algemene informatie over onze openstaande vacatures zijn onze recruiters bereikbaar via sol[email protected] of telefonisch via 06-57381173. 

Op de hoogte blijven van onze vacatures? Meld je aan voor onze vacaturenieuwsbrief! 

Type Vacature
Organisatie Aveleijn
Locatie Aveleijn, lunchroom Feijn in Almelo
Postcode 7607BS
Stad Almelo
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 1
Arbeidstijd Oproepkracht
Uren van 5
Uren tot 8
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Maurice Hegeman locatiemanager, via [email protected].
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 24-05-2023
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 07-06-2023
Nummer 120271
Doorsturen Bekijk PDF

Aveleijn

Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn ondersteuning aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. We werken vanuit kleinschalige locaties in heel Twente en de gemeente Berkelland. Met ca. 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten zijn we regionaal sterk verankerd. We maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen onze cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken. Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen. Via begeleiding, trainingen en evenementen investeren we in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect centraal. We werken vanuit de • kwaliteit van bestaan van Schalock; • driehoek cliënt, verwant en begeleider; • positieve psychologie (oplossingsgericht). Gemeenten en ketenpartners willen we stimuleren en inspireren op weg naar de invulling van het nieuwe zorgstelsel, waarbij we een actieve samenwerkingspartner zijn met een duurzame bijdrage voor de samenleving.

Meer over Aveleijn