HR-adviseur
De Seizoenen

Functieomschrijving

Care Shared is voor de regio Oost-Nederland op zoek naar een: 

HR-adviseur (28-36 uur per week).

Care Shared levert ondersteunende diensten aan zorginstellingen, primair op het gebied van bedrijfsvoering, facilitaire en technische diensten. Care Shared is op dit moment voornamelijk actief in de gehandicaptenzorg.

Functie eisen

Wat ga je doen?
Als HR-adviseur lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling, implementatie en evaluatie van het HR-beleid. Je adviseert, ondersteunt en coacht leidinggevenden op het brede HR-terrein en je initieert en realiseert HR-projecten. 

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een HR-adviseur, die van nature nieuwsgierig, proactief en enthousiast is. Je weet vanuit je inhoudelijke vakkennis situaties goed in te schatten en te komen tot een goed werkbare oplossing. Hierin weet je snel te schakelen en zoek je de samenwerking op met de klant en je collega’s. 

Je beschikt over een afgeronde HR-opleiding op HBO-niveau, tenminste 5 jaar HR-ervaring. Daarnaast heb je actuele kennis op het gebied van HR en relevante wet- en regelgeving. 

Inschaling

De functie is ingedeeld in FWG 55 van de CAO Gehandicaptenzorg. 

Bijzonderheden

Wat bieden wij?
Wie bieden jou een gevarieerde functie, waarin je zowel individueel als in teamverband vormgeeft aan het optimaliseren van het HR-beleid van onze klant. 

De afdeling HR bestaat uit 11 medewerkers. Vanuit diverse specialismen zorgen wij voor het ontwikkelen, onderhouden en uitdragen van het HR-advies, opleidingen, personeelsplanning, HR- en salarisadministratie en applicatiebeheer. 

De functie is aanvankelijk voor de duur van één jaar, je standplaats is Deventer, het merendeel van je tijd werk je vanuit de locatie in Deventer. Er vindt regelmatig overleg plaats met je HR-collega’s in Oploo.

Geïnteresseerd?
Wil jij ons team versterken, reageer dan vóór 25 juni 2019. Stuur je motivatiebrief en CV onder vermelding van HR-adviseur.

Wil je eerst meer informatie, bel dan met Rob Peeters, HR adviseur op telefoonnummer 06 - 5713 0307. 

Het kennismakingsgesprek vindt plaats op donderdag 4 juli in Oploo. Wij verzoeken je om hier alvast rekening mee te houden. Algemene informatie over onze organisatie vind je op www.careshared.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer CS-19-28
Organisatie De Seizoenen
Locatie Care Shared Services B.V.
Postcode 7418 ET
Stad Deventer
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Rob Peeters, HR-adviseur: 06- 57 13 03 07
Functie(s) Personeelsadviseur
Publicatiedatum 12-06-2019
Reageer voor 25-06-2019
Nummer 46481

De Seizoenen

De Seizoenen bestaat uit woon- en werkgemeenschappen voor mensen met een verstandelijke beperking, meervoudige handicap en/of gedragsproblematiek. Wij ondersteunen mensen om zich naar vol vermogen te ontplooien en werken daarbij vanuit een antroposofische inspiratie. Dit betekent dat we uitgaan van de mogelijkheden, talenten en wensen van cliënten en rekening houden met zijn of haar beperking.

Meer over De Seizoenen