HR-adviseur
Zonnehuisgroep IJssel-Vecht

Functieomschrijving

Ben jij die doortastende, enthousiaste en energieke HR-adviseur met ruime ervaring die staat te trappelen om ons team te komen versterken? Met jouw talenten binnen ons vakgebied zullen we jou een aantal mooie HR-uitdagingen toevertrouwen. Door een interne verschuiving binnen ons team is er ruimte ontstaan voor een HR-adviseur.

Functie eisen

Dit ga je doen                                                                                                                                                                         

Als HR-adviseur ben je onderdeel van een HR-team met 10 collega’s met de volgende specialismen; HR advies (bestaand uit een collega HR adviseur en een strategisch HR adviseur), personeel en salarisadministratie, leren & ontwikkelen, inzetbaarheid en preventie, recruitment en flex. Als HR adviseur geef je gevraagd en ongevraagd advies aan de teamcoördinatoren en het MT, je fungeert hierbij als je hierbij als sparringspartner. We willen met elkaar het HR-business partnerschap de komende tijd verder vorm gaan geven.

Je houdt je bezig  met relevante en actuele HR-onderwerpen zoals; arbeidsmarktbenadering, mobiliteit, visie op menskracht en talentmanagement. Je levert een bijdrage aan het optimaliseren van HR-processen en het implementeren van personeelsbeleid.  De komende tijd ben je actief betrokken bij de optimalisatie van de workflows in ons nieuwe HR- systeem (Visma).

Bevlogen en betrokken medewerkers zijn van doorslaggevend belang om onze ambities waar te maken als zorgorganisatie. In jouw rol als HR-adviseur houd je dit doel continu voor ogen. Je wilt het beste uit onze werknemers halen en werkt samen met je collega’s aan de juiste balans tussen goed werkgever- en werknemerschap.

Dit ben jij

Je bent een enthousiaste collega die ervan houdt om initiatief te nemen en toont daarbij  een gezonde dosis lef en ondernemerschap.  Je bent doelgericht waarbij je met collega’s, maar ook zelfstandig, (verbeter-)plannen weet om te zetten naar concrete resultaten. Je beweegt makkelijk binnen de organisatie en zoekt daarbij steeds naar de verbinding.

Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding HBO Personeel en Arbeid. Je beschikt over minimaal 5 jaar relevante  werkervaring in de functie van allround HR-adviseur en je weet wat er voor nodig is om medewerkers te binden en te boeien.

Inschaling

Dit bieden wij

We vragen wat van je, maar je krijgt er ook veel voor terug. Een leuke baan binnen een professioneel team met betrokken collega’s. Binnen dit team is er volop  ruimte om je verder te ontwikkelen als HR-professional en activiteiten op te pakken waarin je je kwaliteiten kwijt kan.

Wij bieden een jaarcontract van 28-32 uur per week, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. De CAO VVT is van toepassing, de functie zal worden ingedeeld in FWG 55. We bieden aantrekkelijke secundaire

arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering, collectieve verzekeringen, goede pensioenregeling, fietsplan en een vitaliteitsbudget.

Bijzonderheden

Sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Petra Soenveld via 06 305 92 405 (Strategisch HR adviseur) of Gerline Zwama via 06-83131109 (Recruiter)  Reageren kan t/m 16 mei.

Type Vacature
Organisatie Zonnehuisgroep IJssel-Vecht
Locatie Centraal Bureau, in Zwolle
Postcode 8031DZ
Stad Zwolle
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Personeelsadviseur
Publicatiedatum 04-05-2021
Reageer voor 16-05-2021
Nummer 67986
Doorsturen Bekijk PDF

Zonnehuisgroep IJssel-Vecht

Zonnehuisgroep IJssel-Vecht biedt zorg, welzijn en behandeling aan kwetsbare medemensen met indicatie V&V zorg. Vanuit onze Christelijke grondslag is het de intentie en ambitie om vanuit de identiteit van de cliënt kwaliteit van zorg te bieden. Cliënten komen tot hun recht en worden erkend in hun uniciteit. Zonnehuisgroep IJssel-Vecht is een groep van zorglocaties, actief met vier locaties in Zwolle (de Esdoorn, de Molenhof, de Riethorst en het Zonnehuis) en een locatie in Ommen (de Hoekstee). Aanvullend heeft de organisatie zich gespecialiseerd in het bieden van thuiszorg in de woonzorgzones rondom de locaties. Vanuit het behandelcentrum wordt professionele zorg geleverd op alle locaties. De locaties hebben gemeen dat dezelfde hartelijkheid wordt gedeeld. Waar soortgelijke doelen worden nagestreefd. Waar elk mens er toe doet.

Meer over Zonnehuisgroep IJssel-Vecht