HR-consulent Amersfoort
Stichting Philadelphia Zorg

Informatie

Voor het Servicekantoor in Amersfoort zijn we op zoek naar een HR-consulent voor 28 uur per week.
Ben jij een kei in arbeidsrechtelijke zaken? Zet jij je tanden graag in complexe vraagstukken? Dan ben jij de HR-collega die wij zoeken!

Jouw uitdaging
Als lid van het Team HR consultatie ben je voornamelijk bezig met individuele casuïstiek rond het functioneren van een medewerker.

Een voorbeeld van een werkdag is:
Je start met het doornemen van je mail en nieuw aangemelde casussen in Topdesk. Tussendoor beantwoordt je een telefoontje van een manager over een melding waarbij mogelijk sprake is van grensoverschrijdend gedrag van een medewerker naar een collega. Samen nemen jullie de opties door. Je wijst op de ondersteuningsfaciliteiten die Philadelphia biedt en maakt een afspraak voor een gesprek. Na het telefoontje heb je even contact met de HR-adviseur van de betreffende regio, waarbij je de HR-adviseur informeert en relevante achtergrondinformatie deelt.
Daarna sluit je aan bij het werkoverleg van het team dat iedere week plaatsvindt en bespreekt de lopende casuïstiek waar je graag even over wilt sparren.

's Middags heb je een afspraak op locatie om bij een gesprek te zijn in het kader van een verbetertraject van een medewerker. Je bent in dit gesprek procesbegeleider en inhoudsdeskundige en ziet er op toe dat leidinggevende en medewerker op een goede manier met elkaar in gesprek blijven. Een vervolggesprek wordt ingepland. Je leest mee met de verslaglegging en past deze zo nodig aan.

Daarna handel je verdere mail en telefoon af en werk je nog een vaststellingsovereenkomst uit waar door een manager om is gevraagd. Je belt een andere manager over een lopende casus om de voortgang van het dossier te bespreken en te bekijken of er verdere interventies nodig zijn. Aan het einde van de middag handel je nog een aantal telefoontjes af van managers en een medewerker.

Het team werkt landelijk. We doen ons werk deels vanuit het servicekantoor in Amersfoort en deels vanuit huis. We zorgen samen voor onze telefonische bereikbaarheid op kantoordagen (tussen 8.30 en 17.00 uur). We hebben veel contact met andere teams, zoals team HR-advies, team Verzuim, team Loopbaan & Mobiliteit en de juristen.
Wij hebben de ambitie om vanuit het team een (grotere) bijdrage te leveren aan projecten en onze signalerende rol meer invulling te geven.

Over jou
Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk. Je biedt daarnaast een luisterend oor. Je doet je werk met een koel hoofd, maar zeker ook met een warm hart. Je hebt het vermogen om snel te schakelen en het grotere geheel te zien.
Verder ben je proactief, initiatiefrijk, stressbestendig, zelfstandig en een pietje precies.
Je hebt een gedegen kennis van arbeidsrecht en bij voorkeur ook van de CAO Gehandicaptenzorg. Daarnaast beschik je over een afgeronde hbo-opleiding (bij voorkeur in de richting HR of juridisch).

Dit krijg je van ons
  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, met zicht op een vast dienstverband bij goed functioneren.
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg in FWG 50 van minimaal €2.501- en maximaal €3.738,-, bij een fulltime dienstverband van 36 uur, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
  • Je werkt 28 uur per week, verdeeld over 4 dagen.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering van 8,33% en een meerkeuzesysteem (fiets, fitness en nog veel meer).
  • Faciliteiten om "goed in je vel" te zitten.
  • Een Leerhuis met veel mogelijkheden voor je eigen ontwikkeling.
Bij Philadelphia ondersteunen we als het nodig is en durven we los te laten als het kan. Met liefde, lef en meesterschap en een eigen leven voor de cliënten als ambitie. Bij Philadelphia werken betekent van de gebaande paden af durven wijken om zo de mogelijkheden van de mensen die we ondersteunen écht centraal te zetten. Spreekt deze werkwijze je aan? Kom bij ons werken!

Echt iets voor jou?
Reageer dan via de sollicitatieknop op werkenvoorPhiladelphia.nl. Doe dat wel voor 15 december 2021. Daarna zal de brievenselectie plaatsvinden en word je verder geïnformeerd over de procedure.

Heb je nog vragen of wil je eerst meer weten, neem dan contact op met Rita Veerenhuis, via telefoonnummer 06 - 10 63 22 56 of emailadres rita.veerenhuis@philadelphia.nl (bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag).

We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant.
Het recruitmentteam van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Type Vacature
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie Servicekantoor Amersfoort
Postcode 3811 MZ
Stad Amersfoort
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Externe url Bekijk
Functie(s) Administratief medewerker
Overig
Publicatiedatum 17-11-2021
Reageer voor 16-12-2021
Nummer 72924

Stichting Philadelphia Zorg

Begeleiding bieden aan mensen met een verstandelijke beperking is bijzonder. Je werkt met mensen die uniek zijn en die in meer of mindere mate ondersteuning nodig hebben. Bijvoorbeeld mensen met een lichte verstandelijke beperking, ouderen die intensieve zorg nodig hebben of mensen met een ernstige meervoudige beperking. Bij Philadelphia ondersteunen we als het nodig is en durven we los te laten als het kan. Met liefde, lef en meesterschap en een eigen leven voor de cliënten als ambitie.

Je kunt bij ons in veel verschillende functies werken. Bijvoorbeeld als begeleider op een woonlocatie of bij een dagbesteding. Als jobcoach of in een staffunctie op kantoor.

Met inmiddels zo’n 8.600 cliënten, 7.500 medewerkers en 600 locaties staan we als moderne zorgaanbieder midden in de samenleving. Bij Philadelphia werken betekent van de gebaande paden af durven wijken om zo de mogelijkheden van de mensen die we ondersteunen écht centraal te zetten. Spreekt deze werkwijze je aan? Kom bij ons werken!

Kijk op werkenvoorphiladelphia.nl voor alle actuele vacatures.

Philadelphia.
Het beste uit elkaar.

Stages en leer-werkplekken
Veel collega’s die je bij Philadelphia treft zijn ooit begonnen op een stage- of een leerwerkplaats. Het is een uitstekende manier om kennis te maken met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Van collega’s met liefde voor hun vak leer je immers meer. Lees verder over stages en leer- werkplekken. Ook als vrijwilliger ben je van harte welkom. Wist je dat dit een opstap kan zijn naar een betaalde baan? Lees meer op deze pagina.

Meer over Stichting Philadelphia Zorg