HR-manager / HR-Business Partner (kampen)
PGVZ

Functieomschrijving

Om ons team aan te vullen heeft PGVZ een

Vacature HR-manager / Vacature HR-Business Partner voor 32 – 36 uur per week

Een inspirerende ondernemende professional met ambitie!

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het totale HR -beleid en de HR-processen binnen de organisatie. Samen met jouw HR collega’s werk je aan de personele-, inzetbaarheids (o.a. verzuim)- en ontwikkelvraagstukken. Je ontwikkelt een HR visie en rolt deze uit over de organisatie. Daarnaast ben je een sparringpartner voor het management, ondersteunt hen en rapporteert als MT-lid bij alles direct aan de directie.

Wie zijn wij?
Een (relatief) jonge zorgorganisatie die met een platte organisatie kwalitatief hoogstaande – en persoonlijke zorg levert. Een groeiende organisatie met momenteel ongeveer 1200 medewerkers. Een maatschappelijk bewogen organisatie die winst niet als hoogste doel heeft maar dit gebruikt om o.a. te investeren in mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Functie eisen

Wie ben jij?
Jij bent een inspirerende HR manager/partner. Een professional die in staat is op hoofdlijnen te sturen en medewerkers kan inspireren. Je kunt strategisch denken, je houdt overzicht en je bent omgevingsbewust. Ben je ambitieus, ondernemend en wil jij je inzetten voor nog betere zorg? Durf je voorop te lopen en denk je in mogelijkheden dan is dit je kans!
Onze nieuwe collega beschikt over een relevante afgeronde opleiding op HBO- of WO-niveau. Je hebt (tenminste) 3 jaar werkervaring. Je bent een teamspeler die gestructureerd en projectmatig kan werken.

Inschaling

Wat bieden wij?
Wij bieden je een zeer afwisselende zelfstandige en uitdagende positie binnen een zorgorganisatie die niet stilstaat. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT met vakantiegeld, 13e maand, etc. (€2798,67 – €4558,88  o.b.v. 36 uur | FWG 50-55, afhankelijk van ervaring). Verder ontvang je een laptop en een smartphone.

Bijzonderheden

Enthousiast?
Je kunt solliciteren via onderstaande sollicitatiebutton of een mail sturen naar [email protected] met je CV + motivatie.

Heb je vragen? 
Dan kun je bellen met 038 3331794 en vragen naar Rob Buis (bereikbaar op ma, di en woe).

Ben je benieuwd hoe het is om bij PGVZ te werken?
Lees hier de verhalen van collega’s!

Deze vacature wordt in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor.

PGVZ hanteert een screeningsbeleid, waarbij het in gang zetten van een VOG aanvraag deel uit maakt van de aanstellingsprocedure. Tijdens de screening kan social media, zoals LinkedIn geraadpleegd worden. Wij stellen reacties van werving- en selectiebureaus of headhunters op deze vacature niet op prijs.

Type Vacature
Organisatie PGVZ
Locatie PGVZ
Postcode 8263 AH
Stad Kampen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd In overleg
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 25-01-2023
Reageer voor 22-04-2023
Ingangsdatum 25-01-2023
Nummer 117233
Doorsturen Bekijk PDF

PGVZ

PGVZ biedt kwalitatieve zorg op maat. En dat zeggen we niet zomaar. PGVZ is ontstaan vanuit een eigen zorgbehoefte, waar bestaande zorgaanbieders niet in kunnen voorzien. Flexibel, op maat en begrepen. Wij weten dus precies wat de behoefte aan zorg en begeleiding kan zijn. 

Meer over PGVZ