HR Manager
Livio

Functieomschrijving

Leeuwendaal zoekt voor Livio een manager HR

Wil jij het boegbeeld van de HR afdeling zijn en ben jij de strategische sparringpartner voor de Raad van Bestuur? Misschien is deze vacature iets voor jou?

Wat wordt er geboden?

Livio biedt een interessante functie met een uitdagende opgave, in een mooie organisatie. Er is veel verbeterpotentieel en bereidheid – zowel binnen je team als daarbuiten – om stappen te zetten richting verdere professionalisering.

Daarnaast biedt Livio jou:

  • Een uitdagende en boeiende functie, stevig gepositioneerd onder de Raad van Bestuur, waarin je mogelijkheden en vrijheid krijgt om een bijdrage te leveren op je vakgebied.
  • Een werkgever die gaat voor goed werkgeverschap.
  • Een mooie werkplek in het oosten van het land met een technische universiteit en hogeschool binnen de stadsgrenzen.
  • Enthousiaste collega’s, een open cultuur en een omgeving waar resultaatgericht wordt gewerkt en coachend leiderschap centraal staat.
  • De kans en ruime mogelijkheden om een bijdrage te leveren aan de verbetering van de zorg en de ouderenzorg in het bijzonder.
  • Een salaris in schaal FWG 75, conform de cao VVT aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een uitstekende pensioenregeling.

 

Functie eisen

Wie ben jij?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven vak professional met visie op het gebied van HR en organisatieontwikkeling. Je bent strategisch sterk en beschikt over een grote mate van organisatiesensitiviteit en -inzicht. Je toont leiderschap, stelt prioriteiten, bent reflectief en een open persoonlijkheid. Daarnaast ben je daadkrachtig, vindingrijk en in staat met een oplossingsgerichte en weloverwogen aanpak resultaten te boeken. Je vindt het leuk om te bouwen en samen met je team op zoek te gaan naar innovatieve en werkbare oplossingen.

Heb je daarnaast een academische opleiding, aangevuld met tenminste 10 jaar werkervaring als manager HR in een complexe, veranderende omgeving, heb je een (strategische) visie op hoe een HR afdeling in deze tijd waarde kan toevoegen aan Livio en ben je in staat HR te positioneren en invloedrijk partner te laten zijn voor zowel de Raad van Bestuur als het primair proces en de overige ondersteunende diensten? Dan maken wij graag kennis met jou!

Inschaling

Een salaris in schaal FWG 75, conform de cao VVT aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een uitstekende pensioenregeling.

Bijzonderheden

Meer informatie

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Leeuwendaal; met Janine Trompetter en Truus Strijbis, adviseurs werving en search en voor vragen over de procedure met Marielle Eijken, research consultant. Zij zijn bereikbaar via 088-0086800.

Solliciteren

Wij zijn erg benieuwd naar jouw sollicitatie. Om te solliciteren, ga naar de site van Leeuwendaal, klik op de solliciteerbutton en volg de stappen zoals aangegeven. Tijdens het proces wordt gevraagd om je emailadres, persoonsgegevens, cv en een motivatiebrief. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure, er worden referenties ingewonnen en er wordt een pre-employment/integriteitsonderzoek gedaan.

We ontvangen jouw reactie graag vóór 19 april 2021.

Let op : alleen reacties via de site van Leeuwendaal worden in behandeling genomen. 

Type Vacature
Organisatie Livio
Locatie Livio
Postcode 7511AL
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
Functie(s) Manager
Publicatiedatum 29-03-2021
Reageer voor 19-04-2021
Nummer 62563
Doorsturen Bekijk PDF

Livio

Samen gaan we zorgen voor meer leefplezier bij Livio! En met samen bedoelen we cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en collega’s. Bij Livio of in de wijk, dat maakt niets uit. Ondanks ziekte, beperkingen of ongemakken wil Livio mensen helpen leefplezier te ervaren. Wij geloven er namelijk in dat leefplezier het leven zinvoller maakt. Livio biedt diensten en producten op het gebied van zorg, wonen en gezondheid. Alleen door een nauwe samenwerking tussen Livio collega’s, mantelzorgers en vrijwilligers kunnen we de beste invulling geven aan de interesses en behoeften van de cliënt. Met de opgedane kennis over de benodigde zorg en gewenste invulling van het welbevinden, kunnen we ons nog meer richten op het ervaren van leefplezier (door middel van belevingsgerichte of persoonsgerichte zorg). Daarnaast is het voor de familie van de cliënt fijn om te weten hoe ook zij een gerichte bijdrage aan het leefplezier van hun naaste kunnen leveren, maar daarbij kunnen rekenen op heldere, transparante ondersteuning vanuit Livio. De kernwaarden van Livio zijn: • Toewijding • Professionaliteit • Verantwoordelijkheid Livio. We zijn er wanneer nodig.

Meer over Livio