HR Manager
Zorggroep Achterhoek B.V.

Functieomschrijving

De beste zorg voor cliënten. Daar zorgen onze medewerkers voor, en wij zorgen graag voor onze medewerkers. Met name onze HR afdeling draagt bij aan een vooruitstrevend personeelsbeleid. Bij Zorggroep Achterhoek zijn we altijd in beweging, in ontwikkeling en aan het groeien. Niet alleen in omvang maar we zijn vooral altijd bezig met hoe de kwaliteit van zorg nóg beter kan. Dit doen we door open te blijven staan voor alles om ons heen, te luisteren en te innoveren. Precies dit zoeken wij in onze HR-manager, ben jij die inspirerende persoon die we zoeken?

Een manager die in staat is op hoofdlijnen te sturen, leiding kan geven aan onze HR afdeling en medewerkers kan inspireren. Ben je ambitieus, ondernemend en wil jij je inzetten voor nog betere zorg? Durf je voorop te lopen en denk je in kansen? Dan is deze vacature iets voor jou. 

Wat ga je doen?
Als HR Manager binnen Zorggroep Achterhoek ben je integraal verantwoordelijk voor de aansturing van de HR afdeling en draag je zorg voor een optimale HR dienstverlening. Je zet actief in op een stevige en strategische positionering van het personeelsbeleid en maakt deze daarmee ‘toekomstproof’. Je weet vanuit ervaring en mensenkennis te verbinden en overtuigen. Je zet de HR afdeling op de kaart binnen en buiten de organisatie en bouwt dit vanuit onze visie verder uit. Je bent in staat medewerkers te faciliteren, inspireren en hebt oog voor het ontwikkelen van een professionele cultuur met behoud van ruimte en autonomie. Je stuurt op samenwerking, verbinding en zichtbaarheid. Daarnaast deins je er niet voor terug om operationele werkzaamheden op te pakken indien dit nodig is.

Kortom een uitdagende en afwisselende functie, waarbij je jouw eigen verantwoordelijkheid neemt en dagelijks met alle facetten van HR te maken hebt.

Functie eisen

Als HR Manager beschik je in elk geval over de volgende kennis en ervaring:

 • Je hebt minimaal een afgeronde HR en/of bedrijfskundige opleiding op HBO/WO niveau;
 • Je hebt eindverantwoordelijke ervaring binnen het HR-vakgebied in een complexe (dienstverlenende) setting;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het positioneren, ontwikkelen en aansturen van een HR-afdeling;
 • Je bent veranderkundig sterk en hebt aandacht voor organisatieontwikkeling;
 • Je bent politiek-bestuurlijk en organisatiesensitief;
 • Je hebt gevoel voor belangen en verhoudingen en bent in staat te netwerken. 

Daarnaast herken je je in de volgende persoonlijke kenmerken:

 • Je bent een coachende leidinggevende die collega’s kan motiveren en ruimte geeft zich te ontwikkelen;
 • Je bent ondernemend, denkt in oplossingen en snapt sociale interacties als geen ander;
 • Je durft te varen op eigen inschattingen, bent koersvast en consistent;
 • Je geeft vertrouwen en durft de inhoud over te laten aan de specialisten in je team;
 • Je bent resultaatgericht en gestructureerd. Je opereert met behoud van een open sfeer binnen de afdeling en management;
 • Je behoudt overzicht, weet prioriteiten te stellen en beschikt over implementatiekracht;
 • Je bent projectmatig sterk en kunt conceptueel denken;
 • Je hebt oog voor wat er in de wereld gebeurt en kunt intern en extern met elkaar verbinden;
 • Je bent nieuwsgierig en reflecteert op je eigen handelen. 

Arbeidsvoorwaarden

Zorggroep Achterhoek biedt een dienstverband voor 1 jaar (met uitzicht op een vast contract). Het aantal werkuren zal tussen de 20 en 28 uur per week liggen, dit zal in onderling overleg worden afgesproken.

Je komt te werken bij een groeiende organisatie in een inspirerende werkomgeving met veel ruimte en vrijheid ten aanzien van de uitvoering van je werkzaamheden. 

We bieden je een salaris conform schaal 9 van de CAO Sociaal Werk (€2.956 - €4.358).

Het kunnen verkrijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is verplicht. 

Herken jij jezelf in bovenstaande tekst? Reageer dan snel! Gesprekken vinden plaats gedurende de looptijd van de vacature. Hebben we onze match nog niet gevonden, dan zoeken we wat langer door.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

 

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Achterhoek B.V.
Locatie Zorggroep Achterhoek
Postcode 7006RH
Stad Doetinchem
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO CAO Sociaal Werk
Informatie verkrijgen bij Esmee Gosselink en Agnes van den Brink
Functie(s) Manager
Manager P&O
Publicatiedatum 25-04-2022
Reageer voor 31-05-2022
Ingangsdatum 01-06-2022
Nummer 109420
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Achterhoek B.V.

Wij bewegen mee.

De wereld verandert in een snel tempo en wij bewegen mee. Daardoor halen we iedere dag het beste uit onszelf. We zijn op  dagelijkse basis bezig met het verbeteren van onze zorg voor cliënten met een verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. 

De zorg die wij bieden is op maat en persoonlijk, deze zorg sluit aan bij de zorgvraag van cliënt. Wij vinden het belangrijk dat de cliënt regie over zijn eigen leven houdt. Deze manier van zorg valt op. Onze zorg reikt daarom verder dan de Achterhoekse grenzen, van de Liemers naar de Veluwezoom tot aan Twente.

Werken bij Zorggroep Achterhoek betekent werken bij een organisatie die nooit stil staat. Onze organisatie heeft een open karakter. Dat merk je door de platte organisatiestructuur. Er is ruimte voor inspraak, innovatie en jouw ambitie. Onze organisatie kenmerkt zich door deskundige medewerkers die zorg anno nu bieden, waarbij we de cliënt centraal stellen.  En nee, innovatie is bij ons geen loze kreet. We bieden eigentijdse zorg door middel van bijvoorbeeld E-health en dagbesteding op locatie.

Ons brede zorgaanbod binnen onze organisatie maken een werkdag divers en uitdagend. Wij vinden vitaliteit, flexibiliteit, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor onze medewerkers. Je vind op onze locaties diverse mogelijkheden voor gezond eten en drinken, opties voor ontspanning en onze in-house gym. Medewerkers belonen ons niet voor niets met een 8,5!

Maak jij ook graag het verschil? Kom dan bij ons werken!

Meer over Zorggroep Achterhoek B.V.