HR Assistent
Liberein

Het cluster HR binnen Liberein is volop in beweging! Dit cluster bestaat uit ongeveer 15 collega’s die samen de afdeling HR vormen: Services, HR Advies, Opleidingen & Ontwikkeling, Arbo en Verzuim. Samen zijn we bezig met het optimaliseren van de HR-dienstverlening en het positioneren van HR binnen Liberein.

Om dit te laten slagen zijn onder andere secretariële werkzaamheden erg belangrijk. Wij zijn dan ook op zoek naar een HR Assistent voor minimaal 28 uur per week.

Weet jij als geen ander secretariële werkzaamheden uit te voeren? Ben je nieuwsgierig naar de werkdag van een HR Assistent bij Liberein? Dan willen wij graag een kopje koffie met jou drinken om deze afwisselende functie te bespreken!

Wat ga je doen?

Binnen het cluster HR ben jij de spin in het web en weet jij als geen ander overzicht te houden. Geen werkdag is voor jou – en trouwens ook voor je collega’s – hetzelfde, maar je bent voornamelijk verantwoordelijk voor de secretariële taken. De werkzaamheden waar jij je onder andere mee bezig houdt, zijn het plannen van afspraken, het bijhouden van agenda’s, het voorbereiden van vergaderingen, het organiseren van de (introductie)bijeenkomsten en het verzorgen van correspondentie. Dat vraagt om goed coördineren, structureren en prioriteren! Naast de secretariële taken biedt je ondersteuning bij enkele HR-werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld het aannemen van de telefoon. Jouw dienstverlenende instelling zorgt bij anderen voor een lach op het gezicht!

Wat breng je mee?

  • Je hebt een mbo-4 diploma op administratief of secretarieel gebied, enige ervaring binnen HR is een pré;
  • Je hebt kennis opgedaan op het gebied van cao (bij voorkeur VVT) & wet- en regelgeving van HR en geautomatiseerde systemen;
  • Je bent in staat het werk zelfstandig uit te voeren, maar je bent ook een echte teamplayer;
  • Je werkt systematisch en ordelijk;
  • Je bent een stevige persoonlijkheid en houdt van uitdagingen. Je bent accuraat in je werk, stelt je proactief op en bent communicatief vaardig;

Wat bieden we

Een fijne werkomgeving met gedreven collega’s. De cultuur van Liberein is informeel en familiair, we kennen elkaar en we weten wat we aan elkaar hebben. Een boeiende, uitdagende en dynamische functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is.

  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met mogelijkheden voor verlenging;
  • Beloning volgens cao VVT (FWG schaal 40) maximaal € 3.254,43 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring;
  • Een eindejaarsuitkering en vakantiegeld;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het fietsplan, korting op zorgverzekering en fitnessabonnement etc;
  • Een uitstekende pensioenregeling bij PFZW.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Liberein draagt zorg voor de kosten.

Nieuwsgierig?
Wil je meer weten, neem dan contact op met Heinz Reinink, Clustermanager HR, tel. 06-23227273. We vertellen je graag wat deze functie en het werken bij Liberein zo leuk maakt!

Geïnteresseerd?

Reageer dan direct! Je kunt tot 23 maart a.s. solliciteren via de button ‘solliciteren’

Type Vacature
Intern nummer 2023-11
Organisatie Liberein
Locatie De Eschpoort
Postcode 7511AD
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Heinz Reinink, Clustermanager HR, tel. 06-23227273
Functie(s) Managementassistent
Medewerker P&O
Publicatiedatum 13-03-2023
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 27-03-2023
Nummer 116195

Liberein

Over Liberein
Bij Liberein kijken we graag naar wat iemand wél kan, in plaats van naar beperkingen. Vanuit die gedachte helpen we zo’n 1300 mensen bij het hebben van een fijne dag en een zo prettig mogelijk leven. Meedoen in de maatschappij, erbij horen, gezien worden. Elkaar echt leren kennen en weten wat belangrijk voor iemand is. Dat maakt ons werk mooi. En het maakt cliënten en medewerkers blij.  

We zijn er voor - voornamelijk - ouderen in Enschede en Glanerbrug. Zij maken naar wens gebruik van onderdelen van ons allround aanbod, zoals thuiszorg, revalidatie, somatische zorg, dementiezorg, dagactiviteiten of behandelingen. Ze wonen thuis, huren een appartement bij een van onze woonzorgcentra of wonen bij ons. Liberein biedt 5 locaties voor wonen met zorg en 6 locaties met appartementen waar ouderen zelfstandig wonen.  

Bij Liberein werken 1500 medewerkers. Samen met 500 vrijwilligers staan zij voor persoonlijke en liefdevolle zorg. Welkom bij Liberein.

Meer over Liberein