Huishoudelijk medewerker Doetinchem 21 uur per week
Estinea

Functieomschrijving

Wat ga je doen?
Je zorgt voor de diverse schoonmaakwerkzaamheden op de locatie. Het is een pré als je affiniteit hebt met mensen met een verstandelijke beperking omdat je ook samen met de cliënten schoonmaakt. Wat we vooral zoeken is een huishoudelijke kracht die cliënten kan ondersteunen en stimuleren in het schoonmaken en schoonhouden van hun appartement. Een coachende rol is hierin dus zeer belangrijk.
Je maakt deel uit van een zelfsturend team. 
De werkzaamheden zijn overdag en bij voorkeur minimaal één avond in de week. De werktijden zijn flexibel in te vullen. 

Waar kom je te werken?

De locatie is een 24-uursvoorziening op de locatie IJsselstraat te Doetinchem. De locatie biedt (woon)ruimte voor 18 mensen een (licht) verstandelijke beperking en bijkomende psychiatrische problematiek.  

Functie eisen

Wie ben jij?

Om succesvol te zijn kun je efficiënt en hygiënisch werken. Jij denkt in mogelijkheden en werkt graag zelfstandig. Je denkt mee in het schoonmaakproces. Basiskennis van de noodzakelijke hygiëne in woningen, schoonmaakmiddelen en materialen is gewenst.

Inschaling

Wat bieden wij?

Je krijgt veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en om je kennis en kwaliteiten breed in te zetten. Binnen je team en onze organisatie, want Estinea is een lerende organisatie.

Past Estinea bij jou?
• Je krijgt een contract voor bepaalde tijd van 21  uur per week. Dit is in verband met langdurige ziektevervanging
• De inschaling in FWG 3.0 conform schaal 15 CAO Gehandicaptenzorg
• Je krijgt prima secundaire arbeidsvoorwaarden volgens een meerkeuzesysteem. Dit betekent dat je zelf aanvullende arbeidsvoorwaarden kunt kiezen die passen bij jouw persoonlijke situatie. 
• Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en je ontvangt een eindejaarsuitkering  en vakantiegeld 
• Je werkt bij een organisatie met het ‘Beste werkgevers Keurmerk’

Bijzonderheden

Is Estinea jouw nieuwe werkplek?
We nodigen je van harte uit om te solliciteren op deze leuke baan. Je kunt solliciteren tot en met 14 juni 2021.  De gesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 17 juni 2021.

Heb je nog vragen over deze vacature? Bel met de IJsselstraat via telefoonnummer 088-4950535. Heb je vragen over de procedure dan kun je contact opnemen met Marco Heersink, adviseur P&O via telefoonnummer 06-30099935 

Om in aanmerking te komen voor een functie bij Estinea, vragen wij je bij indiensttreding om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.m

Type Vacature
Organisatie Estinea
Locatie Wonen IJsselstraat
Postcode 7001CP
Stad Doetinchem
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 07-06-2021
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 15-06-2021
Nummer 68824