Huishoudelijk medewerker in Aalten, minimaal 4 uur per week
Estinea

Functieomschrijving

Als huishoudelijk medewerker voer je zelfstandig en op een efficiënte manier huishoudelijke werkzaamheden op werk & activiteitenlocatie De Hoven in Aalten.
Daarnaast is er de mogelijkheid om deze uren uit te breiden op andere locaties. Je kunt ingezet worden op 24-uurswoonlocaties, dagbestedingsplekken of ambulant wonende cliënten. In overleg met jou bekijken we de mogelijkheden.
De werktijden zijn in overleg met jou vóór 9:00 uur, na 16:00 uur of in het weekend.

Waar kom je te werken?

Je bent samen met je collega verantwoordelijk voor locatie Werk en Activiteiten De Hoven in Aalten De werkzaamheden stemmen we in overleg met jou af.

Functie eisen

Om succesvol te zijn kun je efficiënt en hygiënisch werken. Je werkt zelfstandig, je bent flexibel en communicatief ingesteld. Basiskennis van de noodzakelijke hygiëne en schoonmaakmiddelen en materialen is gewenst.

Inschaling

• Je krijgt een contract voor bepaalde tijd (uren zijn in overleg), een combinatie met de vacature van locatie Lijsterstraat in Varsseveld is mogelijk.
• Een contract voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden
• Je salaris ligt tussen de €1.745 en €2.381 bruto (schaal 15 van de CAO Gehandicaptenzorg) op basis van 36 uur per week
• Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en je ontvangt een eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantiegeld (8%)
• Je kunt fiscaal voordelig een fiets of computer kopen of een bijdrage krijgen voor kosten die je maakt voor sport en bewegen. Denk aan de aanschaf van wandel- of hardloopschoenen
• Je kunt trainingen en cursussen op het gebied van vitaliteit volgen. Zoals een cursus stoppen met roken, ‘vrouwen in de overgang’ of ondersteuning bij mantelzorg
• Je krijgt veel mogelijkheden om je talenten te ontwikkelen en breder in te zetten via scholing of een aanvullende rol zoals leercoach autisme of participatiecoach
• Je werkt bij een organisatie met het ‘Goed werkgever Keurmerk’ en daar zijn we trots op!

Bijzonderheden

We nodigen je van harte uit om te solliciteren op deze leuke baan. Je kunt solliciteren tot en met woensdag 30 november.
De eerste gesprekken worden gepland op maandag 5 december in de middag.

Heb je nog vragen over je werkzaamheden of de locatie? Neem dan contact op de locatie Werk en Activiteiten De Hoven via telefoonnummer: 088-4950330.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij personeelsadviseur Patrick Sluik. Je kunt hem bereiken via telefoonnummer 088-4950256 of per mail: [email protected]

Type Vacature
Organisatie Estinea
Locatie Estinea
Postcode 7121DA
Stad Aalten
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 18-11-2022
Reageer voor 01-12-2022
Ingangsdatum 18-11-2022
Nummer 115632

Estinea

We zijn er voor mensen met een (verstandelijke) beperking in de Achterhoek en Twente. Mensen die - met steun van familie en vrienden - volop meedoen in de samenleving. Ieder op zijn of haar eigen niveau en in zijn of haar eigen tempo. Estinea ondersteunt hen bij wonen, leren en werken. Zo gewoon en zo zelfstandig mogelijk. De mensen die wij ondersteunen wonen in individuele appartementen, meestal midden in de woonwijk. Bij Estinea werken ongeveer 800 betrokken medewerkers. Professionals die met passie hun werk doen en zich elke dag inzetten voor de circa 900 mensen die een beroep op ons doen. Daarnaast werken er ook ruim 425 enthousiaste vrijwilligers. Onze medewerkers staan dichtbij de mensen die zij ondersteunen. Zij werken in zelfsturende teams, die nauw samenwerken met ouders/vertegenwoordigers, familie en vrienden. De organisatiestructuur van Estinea is plat en de lijnen zijn kort. Dit versterkt de mogelijkheden om oplossingen te bieden waar men echt iets aan heeft.

Meer over Estinea