Huishoudelijk medewerker in de zorg (vakantieperiode)
KleinGeluk

Functieomschrijving

Afwisselend, dankbaar en gezellig: dat kenmerkt werken bij KleinGeluk. Kies voor werk dat gelukkig maakt! Bij KleinGeluk is geen dag hetzelfde: met persoonlijke geluksmomenten maken wij elke dag de moeite waard.

Ben jij in de komende zomer beschikbaar om te werken als huishoudelijk medewerker in de zorg? Breng jij een glimlach op het gezicht van de cliënten? En ben je nieuwsgierig naar het werken in de thuiszorg? Dan maken wij graag kennis met jou! Het is prachtig werk, want jij maakt écht het verschil voor onze cliënten en bent van onschatbare waarde. Ook scholieren/studenten nodigen wij van harte uit om te solliciteren.

KleinGeluk in Apeldoorn biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en (specialistische) zorg. KleinGeluk zoekt voor de thuiszorg in Apeldoorn voor de weken 29 tot en met 37 (periode van17 juli t/m 17 september 2023): huishoudelijk medewerkers in de thuiszorg (vakantiewerk) gemiddeld 12 – 24 uur per week.

Wat ga je doen?

In de functie van huishoudelijk medewerker verricht je huishoudelijke werkzaamheden bij cliënten in de thuissituatie. Hierbij moet je denken aan stofzuigen, afstoffen, dweilen en het schoonmaken van toilet en badkamer.

Je zorgt voor een schone en leefbare woonomgeving van de cliënt. Welke werkzaamheden je dient te doen is met elke cliënt individueel afgesproken. 
Je krijgt cliënten toegewezen volgens een dagelijkse planning. Onze cliënten rekenen op kwaliteit, maar ook op een gezellig praatje en persoonlijke aandacht.
De werkdagen & tijden zijn in overleg en kunnen wekelijks wisselen.

Functie eisen

  • Je bent minimaal 17 jaar en tenminste 3 weken beschikbaar in de aangegeven periode (hoeft niet aaneengesloten te zijn);
  • Je bent flexibel inzetbaar en kunt goed zelfstandig werken;
  • Je hebt een dienstverlenende en klantgerichte instelling;
  • Je beschikt over goede sociale vaardigheden voor de dagelijkse omgang met ouderen;
  • Je hebt ervaring met het verrichten van huishoudelijke werkzaamheden (pré);
  • Je bent bereid om eventueel extra te werken, mocht dit nodig zijn;
  • Je bent in bezit van eigen vervoer (fiets, scooter of auto).

Inschaling

  • Je ontvangt een tijdelijk contract voor de duur van jouw beschikbaarheid.
  • De uren en werkdagen worden met jou afgestemd.
  • Je ontvangt een salaris volgens Salarisschaal hulp bij het Huishouden van € 12,28 bruto per uur.

Bijzonderheden

Heb je interesse om in de komende zomerperiode te werken in de zorg, meld je dan gelijk aan! Wij willen graag weten wie jij bent, wat je al kan en wanneer je beschikbaar bent om te komen werken.

Je kunt je interesse kenbaar maken via onze website werkenbij.kleingeluk.nl. Geef duidelijk aan welke weken je kunt werken!

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Annet Hartkamp (coördinator huishouding thuiszorg), bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd.

Type Vacature
Organisatie KleinGeluk
Locatie Thuiszorg
Postcode 7323 AM
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Vakantiewerk algemeen
Vakantiewerk huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 16-05-2023
Reageer voor 30-06-2023
Ingangsdatum 16-05-2023
Nummer 120120

KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Meer over KleinGeluk