huishoudelijk medewerker
InteraktContour

Informatie

Ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Ben je sociaal en kun je goed luisteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw rol

Wij zoeken iemand die blij wordt van schoonmaken. Zelfstandig en samen met de cliënt. Als huishoudelijk medewerker kom je bij onze cliënten over de vloer en zorg je voor een spic en span appartement. Elke cliënt is anders. Zo kan de ene cliënt zijn eigen appartement schoonmaken, kan de ander dat met jouw hulp en lukt het de ander helemaal niet.

Naast het schoonmaken van de appartementen help je cliënten bij het ontbijt. Je brengt veel tijd door met de cliënten. Daardoor zie je dingen die onze begeleiders misschien missen. Voor ons is jouw oplettende blik daarom even belangrijk als je schoonmaaktalent. Daarnaast heb je ook een sociale rol. Want voor onze cliënten is een luisterend oor vaak even waardevol als een schone keuken. Als huishoudelijk medewerker doe je dus meer dan alleen schoonmaken.

Andere huishoudelijke werkzaamheden kunnen ook tot jouw takenpakket behoren, zoals het schoonhouden van de gemeenschappelijke huiskamer.
Ook zijn er werkzaamheden die je jaarlijks met collega’s doet, zoals ramen lappen en de gordijnen en vitrages wassen. Je helpt mee met het organiseren van het schoonmaken van hulpmiddelen. Je werkt wekelijks iets minder dan jouw contracturen, zodat er ruimte is voor de jaarlijkse werkzaamheden en vervanging van collega's bij ziekte en vakantie. We vragen dus enige flexibiliteit.

Jouw werkplek

Woonlocatie de Bramer is gelegen in het centrum van Hardenberg. Er zijn diverse voorzieningen dichtbij, zoals een huisarts, apotheek, fysiotherapie, winkels en terrasjes.
We bieden hier begeleid wonen met 24-uurszorg aan 20 cliënten. Zij beschikken over een eigen appartement en krijgen van ons de zorg en begeleiding die ze nodig hebben.
Samen met locatie-assistenten, woonbegeleiders, zorgregisseurs, teammanager, stagiaires en vrijwilligers kom je in een enthousiast team te werken. Hierin heeft ieder zijn/haar eigen deskundigheid. Jij als huishoudelijk medewerker draagt samen met het team zorg voor een goede sfeer, waarin we zorg verlenen die nodig is en past bij de cliënt.

Wat wij bieden
 • een tijdelijk contract van een half jaar voor 10 uur per week
 • een salaris van €1.745,- tot maximaal €2.381,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens de CAO gehandicaptenzorg (FWG 15)
 • in mei een CAO-verhoging van 3,2%
 • reiskostenvergoeding
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • 144 vakantie-uren per jaar en 57 uur vrij in te zetten Balansverlof bij een 36-urige werkweek
 • uitstekende pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) 
Wat wij vragen
 • goede omgangsvormen en een enthousiaste en flexibele houding
 • je houdt van aanpakken en staat stevig in je schoenen
 • Verklaring Omtrent Gedrag (aanvraagprocedure via InteraktContour)
InteraktContour, verder met hersenletsel

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders.  

Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richten wij ons op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. We ondersteunen cliënten en hun naasten op het gebied van leven, wonen en werken. Dat doen we met behandeling, begeleiding, dagbesteding, 24-uurszorg en arbeidsre-integratie. Daarnaast bieden wij ondersteuning voor mantelzorgers in de gemeente Utrecht.  

Word jij onze nieuwe huishoudelijk medewerker?

Wil je samen met ons het verschil maken voor mensen met hersenletsel? Dan maken we graag kennis met jou. Solliciteer via de button.

Goed om te weten:
 • de vacature staat open tot en met maandag 27 maart a.s.
Wil je eerst meer weten over deze functie? Bel dan met Jos Korfage, teammanager, op 06 12 81 10 25.

‘Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld’

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour, woonlocatie de Bramer in Hardenberg
Postcode 7772 CE
Stad Hardenberg
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Lbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 10
Uren tot 10
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 10-03-2023
Reageer voor 28-03-2023
Nummer 118473

InteraktContour

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. De cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. We bieden daarvoor behandeling, begeleiding en 24-uurszorg in Oost- en Midden-Nederland.
Werken bij InteraktContour is met veel plezier werken met je hoofd, hart en handen. Samen werken de medewerkers aan de juiste ondersteuning voor mensen die te maken hebben met de complexe gevolgen van hersenletsel. Al onze medewerkers worden geschoold in de begeleiding van cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Meer over InteraktContour