Huishoudelijk medewerker Varsseveld 2 ochtenden per week
Estinea

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Je zorgt voor de diverse schoonmaakwerkzaamheden op de locatie. Het is een pré als je affiniteit hebt met mensen met een verstandelijke beperking omdat je ook samen met de cliënten schoonmaakt. Wat we vooral zoeken is een huishoudelijke kracht die cliënten kan ondersteunen en stimuleren in het schoonmaken en schoonhouden van hun appartement. Een coachende rol is hierin dus zeer belangrijk.

 

Je maakt deel uit van een zelfsturend team.

De werkzaamheden zijn overdag, bij voorkeur op  dinsdag- en donderdagochtend of in overleg op donderdag- en vrijdagochtend.

Waar kom je te werken?

De Lijsterstraat is een 24-uurslocatie en is gelegen in een woonwijk. Op deze locatie wonen 12 cliënten in de leeftijd van 40 tot 89 jaar, 4 vrouwen en 8 mannen, elk in een eigen appartement. Het niveau varieert van cliënten die ADL afhankelijk zijn tot cliënten die redelijk zelfstandig zijn.

Functie eisen

Wie ben jij?

Om succesvol te zijn kun je efficiënt en hygiënisch werken. Jij denkt in mogelijkheden en werkt graag zelfstandig en kunt verantwoordelijkheid nemen. Je denkt mee in het schoonmaakproces. Basiskennis van de noodzakelijke hygiëne in woningen, schoonmaakmiddelen en materialen is gewenst.

Inschaling

Wat bieden wij?

Je krijgt veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en om je kennis en kwaliteiten breed in te zetten. Binnen je team en onze organisatie, want Estinea is een lerende organisatie.

Past Estinea bij jou?

  • Je krijgt een contract voor bepaalde tijd voor 8 uur per week.
  • De inschaling in FWG 3.0 conform schaal 15 CAO Gehandicaptenzorg
  • Je krijgt prima secundaire arbeidsvoorwaarden volgens een meerkeuzesysteem. Dit betekent dat je zelf aanvullende arbeidsvoorwaarden kunt kiezen die passen bij jouw persoonlijke situatie.
  • Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en je ontvangt een eindejaarsuitkering en vakantiegeld
  • Je werkt bij een organisatie met een ‘Goed werkgever’ keurmerk en daar zijn we trots op!

Bijzonderheden

Is Estinea jouw nieuwe werkplek?

We nodigen je van harte uit om te solliciteren op deze leuke uitdagende baan. De vacature blijft online staan totdat we een passende kandidaat hebben kunnen selecteren.

Heb je nog vragen over deze vacature? Bel dan met de Lijsterstraat via telefoonnummer 088-4950510.

 

Om in aanmerking te komen voor een functie bij Estinea, vragen wij je bij indiensttreding om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Type Vacature
Organisatie Estinea
Locatie Wonen Lijsterstraat
Postcode 7051XT
Stad Varsseveld
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 07-11-2022
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 31-12-2022
Nummer 115316

Estinea

We zijn er voor mensen met een (verstandelijke) beperking in de Achterhoek en Twente. Mensen die - met steun van familie en vrienden - volop meedoen in de samenleving. Ieder op zijn of haar eigen niveau en in zijn of haar eigen tempo. Estinea ondersteunt hen bij wonen, leren en werken. Zo gewoon en zo zelfstandig mogelijk. De mensen die wij ondersteunen wonen in individuele appartementen, meestal midden in de woonwijk. Bij Estinea werken ongeveer 800 betrokken medewerkers. Professionals die met passie hun werk doen en zich elke dag inzetten voor de circa 900 mensen die een beroep op ons doen. Daarnaast werken er ook ruim 425 enthousiaste vrijwilligers. Onze medewerkers staan dichtbij de mensen die zij ondersteunen. Zij werken in zelfsturende teams, die nauw samenwerken met ouders/vertegenwoordigers, familie en vrienden. De organisatiestructuur van Estinea is plat en de lijnen zijn kort. Dit versterkt de mogelijkheden om oplossingen te bieden waar men echt iets aan heeft.

Meer over Estinea