Huishoudelijk medewerker Walnotenhof Bathmen
Zozijn

Wij zoeken voor de locatie Walnotenhof in Bathmen een huishoudelijk medewerker voor 18 tot 21,6 uur per week.

De Walnotenhof
Bij de Walnotenhof in Bathmen biedt Zozijn verzorging aan cliënten in een huiselijke en gemoedelijke sfeer. De cliënten hebben enige mate van zelfstandigheid zodat ze kunnen meehelpen met de dagelijkse, huishoudelijke klusjes. Voor geheel zelfstandige cliënten beschikken wij over aanleunwoningen.
In elke groepswoning wonen zes cliënten. Over het algemeen eten en drinken we in de gezamenlijke woonkamer en keuken. In het weekend koken we zelf, met hulp van begeleiders. 

Op Walnotenhof 1 ligt accent ligt op verzorging en op het in stand houden van vaardigheden.
Op Walnotenhof 2 is het belangrijk om structuur aan te brengen. Ook hier hebben we aandacht voor het aanleren of in stand houden van vaardigheden.
De begeleiding bij onze aanleunwoningen is individueel en afgestemd op de vraag van de cliënt. In de nacht is een slaapdienst aanwezig.

De twee groepswoningen zijn met elkaar verbonden door een brug. Alle cliënten hebben een eigen slaapkamer met sanitair. Daarnaast maken de cliënten veel gebruik van de gezamenlijke woonkamer en keuken. De appartementen liggen dichtbij de groepswoningen.
De Walnotenhof is gelegen in een rustige woonwijk aan de rand van Bathmen. Het kleine, gezellige dorp ligt op loopafstand en biedt verschillende basisfaciliteiten, zoals een kapper, een apotheek, een sportzaal, een bibliotheek, diverse winkels en een café.

Wat ga je doen?
We willen allemaal een schone woon- en werkomgeving. Daar zorg jij voor! Naast het schoonmaken van de ruimtes zorg je er ook voor dat er fris linnengoed is. Het kan daarnaast best zijn dat je in sommige situaties cliënten ondersteunt bij lichte huishoudelijke werkzaamheden. Dit is niet het enige cliënt contact dat je hebt, je bent ook het eerste aanspreekpunt voor de cliënten die thuis zijn. 
Je ontvangt daarnaast bezoek en beantwoordt de telefoon. Zoals je kunt lezen heb je een belangrijke rol op deze nieuwe locatie!

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Alles draait om de cliënt met zijn netwerk en zijn eigenheid, zijn leven en zijn regie. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. Onze kernwaarden zijn: Liefdevol, Vakkundig en Vindingrijk.

Herken jij je in het volgende?
Je hebt ervaring met huishoudelijke werkzaamheden en je hebt er plezier in een hygiënische en huiselijke omgeving te creëren. Je bent flexibel en klantgericht, je kunt goed samenwerken met collega’s en je bent ook goed in staat zelfstandig je werkzaamheden uit te voeren. Je ziet waar het werk ligt.

Het is van groot belang dat je op een correcte wijze en volgens de grondhouding van Zozijn met cliënten kunt omgaan. 

Dit bieden wij
Een uitdagende baan in een leerrijke werkomgeving, leuke collega’s binnen een prachtige nieuwe locatie.
Een salaris van maximaal € 2381,-- bruto (€ 2457,-- per 1 mei) bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 15. Een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden. Mogelijkheid om te fitnessen met korting of gebruikmaking van de fiets- of computerregeling van Zozijn.
Interne kandidaten behouden hun huidige aanstellingsduur.

Bijzonderheden

Procedure
In het kader van de vergewisplicht worden, voordat we overgaan tot een aanstelling, referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers (of voor interne kandidaten de huidige manager bij Zozijn), tevens vragen we om een ‘verklaring omtrent gedrag’.

Reacties op deze vacature worden alleen in behandeling genomen via ZorgSelect. 

Geschikte kandidaten zullen z.s.m. een uitnodiging ontvangen en zodra wij de juiste kandidaat hebben gevonden zal de vacature gesloten worden. 

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie S/G - Wonen Deventer/ Bathmen / Ivoor Raalte
Postcode 8102SZ
Stad Raalte
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 18
Uren tot 21
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Gijs Waardenburg, Manager 06-12995979
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 23-03-2023
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 29-06-2023
Nummer 118794
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn