Huishoudelijke hulp Den Ham
ZorgAccent

Functieomschrijving

Meneer en mevrouw Jansen zijn al aardig op leeftijd en altijd zelfstandig geweest. Nu laat hun gezondheid het wat afweten en zijn ze niet meer in staat hun huishouden te doen. Ze willen graag een betrouwbare en zelfstandige hulp, die hen ca. 2 uur per week helpt hun woning schoon en leefbaar te houden.

Heb jij enkele uren per week tijd om te werken (goed te combineren met schoolgaande kinderen)? En wil jij in deze dure tijden er iets bij verdienen? Onze cliënten kunnen jouw hulp goed gebruiken!

Ben je 1 dagdeel per week beschikbaar of zoek je misschien werk voor meer uren per week, wij kunnen jou goed gebruiken! Wij gaan samen overleggen wanneer jij kunt werken en passen daar de planning op aan. Kom je langs voor een kennismaking? Tot gauw, de koffie staat klaar.

Als huishoudelijk hulp zorg jij ervoor dat het huis van je cliënt op orde is. Jij pakt alle huishoudelijke taken op die de cliënt zelf niet meer kan doen. Ondertussen kletsen jullie erop los. Het sociale contact is namelijk net zo belangrijk. Niet alleen om de cliënt op z’n gemak te stellen, maar ook om eventuele signalen op te pikken.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/huishoudelijke-hulp-den-ham/ 

Functie eisen

We vinden het van groot belang dat je zorgzaam en respectvol bent naar onze cliënten; een specifieke opleiding is niet nodig.
Goede sociale vaardigheden, flexibiliteit en enthousiasme.
Zelfstandigheid in je werk.
Goede bereikbaarheid via mail en telefoon.
Digitale vaardigheid; basiskennis is van belang.
Beschikbaarheid in overleg.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/huishoudelijke-hulp-den-ham/ 

Inschaling

De mogelijkheid om zelfstandig te werken aan de hand van een ondersteuningsplan en in overleg met de cliënt.

Je werkt in een team van huishoudelijke hulpen die elkaar vervangen bij ziekte en vakantie.

Variabele uren op basis van jouw inzetbaarheid.

Inschaling op basis van jouw werkervaring, conform de CAO VVT salarisschaal Hulp bij het huishouden met een uurloon van € 12,40 oplopend tot € 15,22. Je ontvangt een eindejaarsuitkering en bouwt pensioen op.

Deelname aan het meerkeuzesysteem (Fiets, PC).

Fietsvergoeding van € 1,37 per dag.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/huishoudelijke-hulp-den-ham/   

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 1
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 10-05-2023
Reageer voor 31-10-2023
Ingangsdatum 10-05-2023
Nummer 119941
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent