Huishoudelijke ondersteuner gezocht in Goor
Thuisgenoten

Vind je het leuk om met ouderen en/of in jonge gezinnen te werken? Wil je een bijdrage leveren aan hun welzijn en houd jij van een gezellig praatje tijdens je werk? Dan is deze baan geschikt voor jou!

Wij zijn op zoek naar Huishoudelijke ondersteuners

Wat ga je doen?

Voor de cliënt ben jij als huishoudelijk ondersteuner van onschatbare waarde! Je bent te gast bij cliënten thuis en in overleg met de cliënt verricht je huishoudelijke taken. Hierbij moet je denken aan het verzorgen van het huishouden, zoals bedden opmaken en verschonen, stofzuigen, ramen wassen en het sanitair schoonmaken.

Maar je werk is meer dan schoonmaken. Je geeft persoonlijke aandacht aan cliënten en betrekt hen bij het huishouden. Ook merk je veranderingen op in hun leefsituatie en behoefte aan zorg.

De cliënten waar je gaat werken zijn woonachting in Goor.

Wat bieden wij jou?

 • Waardevol en dankbaar werk. Je komt bij Thuisgenoten in dienst als medewerker huishoudelijke ondersteuning;
 • Een parttime functie van maatschappelijk belang die je goed kunt combineren met je thuissituatie en een eventuele andere baan.
 • Je bepaalt in overleg zelf je werktijden van ongeveer 15 uur per week.
 • Jouw salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao VVT. Je bouwt verlofuren en vakantiegeld op én ontvangt een eindejaarsuitkering.
 • Een aantrekkelijk meerkeuzesysteem via FiscFree® met gemiddeld 40% voordeel op aanschaf van o.a. een fiets, laptop, telefoon, tablet of fitnessabonnement.

Wil jij je graag verder ontwikkelen in de zorg? Dan zijn er op termijn opleidingsmogelijkheden voor een functie in bijvoorbeeld de Verzorging & Verpleging.  

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt geen specifieke opleiding nodig. Wij vinden het veel belangrijker dat je zorgzaam en vriendelijk voor onze cliënten bent;
 • Je hebt een open houding en kunt je goed inleven in een ander;
 • Je bent betrouwbaar, gemotiveerd en zelfstandig; de cliënt kan rekenen op je komst;
 • Je bent representatief;
 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar maakt onderdeel uit van een gezellig team;
 • Je kunt je in het Nederlands goed uitdrukken;
 • Je bent in het bezit van een vervoersmiddel (een fiets, auto of een scooter);
 • Je werkt met cliënten dus wij vragen een verklaring omtrent gedrag.

Bijzonderheden

Wie zijn wij?

Thuisgenoten levert in de regio’s Twente, Groningen, Drenthe, Doetinchem en Zeist hulp in de verpleging en verzorging, bij het huishouden en begeleiding. Wanneer thuis wonen (tijdelijk) niet mogelijk is, verzorgen wij cliënten in onze kleinschalige woon-zorglocaties in Almelo, Wierden, Vroomshoop, Hengelo en Haaksbergen; met als uitgangspunt “net als thuis”.

Het doel van onze organisatie is het bieden van alle vormen van zorg, zodat de cliënt zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen en de aandacht krijgt voor alles wat het leven de moeite waard maakt. Wij zijn een vooruitstrevende organisatie, zo maken wij gebruik van een digitale omgeving.

Vertel het rond!
Ben je geïnteresseerd of ken je iemand in jouw omgeving die geïnteresseerd is in werken bij Thuisgenoten? Breng dan deze vacature onder de aandacht! Wij zien je sollicitatie met cv graag tegemoet.

Solliciteren kan via onderstaand formulier. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons bellen op 088 – 088 15 33.

Type Vacature
Organisatie Thuisgenoten
Locatie Goor
Postcode 7604BD
Werkveld Huishoudelijke ondersteuning en begeleiding
Opleidingsniveau Vmbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 8
Uren tot 18
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Vakantiewerk huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 20-11-2021
Reageer voor 25-12-2021
Ingangsdatum 20-11-2021
Nummer 69235
Doorsturen Bekijk PDF

Thuisgenoten

Thuisgenoten levert in de regio’s Twente, Groningen, Doetinchem en Zeist hulp bij het huishouden, begeleiding, verpleging en verzorging. Daarnaast hebben wij vier woon-zorglocaties (Wierden, Vroomshoop, Haaksbergen en Hengelo) waar wij extramurale zorg verlenen. Bij het Centraal Bureau in Almelo zijn de stafafdelingen gepositioneerd. Doel van onze organisatie is het bieden van alle vormen van zorg, zodat de cliënt zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen en de aandacht krijgt voor alles wat het leven de moeite waard maakt.  Er wordt gewerkt in kleinschalige teams, waardoor verantwoordelijkheid en eigen initiatief een belangrijk onderdeel van het werk is.

Meer over Thuisgenoten