Huishoudelijke ondersteuner gezocht in Nijverdal
Thuisgenoten

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar huishoudelijk werk?

Als medewerker huishoudelijke ondersteuning binnen Thuisgenoten ben je van onschatbare waarde. In deze functie werk je bij de cliënt thuis, die tijdelijk of langdurig, zelf niet in staat is om het eigen huishouden uit te voeren. Tussen de huishoudelijke ondersteuning en de verpleging & verzorging vindt een nauwe samenwerking plaats, want jij bent hun oren en ogen. Jij bent de eerste die kan signaleren of de cliënt extra zorg nodig heeft bij een veranderde situatie.

Samen met je cliënt zorg je ervoor dat hij of zij zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen. De zelfredzaamheid van de cliënt wordt hierbij zoveel mogelijk gestimuleerd. Afhankelijk van wat gewenst of nodig is voer jij de huishoudelijke ondersteuning uit onder de supervisie van de cliënt. Jouw cliënten variëren van jong tot oud en zijn door ziekte, ouderdom, handicap of na een operatie afhankelijk van jou om hen te ondersteunen bij de uitvoering van hun huishouding.

Jouw profiel: vakkundig, sociaal en cliëntgericht

Als jij wordt uitgedaagd door de bovenstaande functieomschrijving, maken we graag kennis met jou! Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:

  • Je hebt praktische ervaring en kennis van algemene schoonmaakwerkzaamheden;
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken en hebt goede sociale vaardigheden;
  • Je hebt samenwerken hoog in het vaandel staan;
  • Je vindt het vanzelfsprekend dat je cliënten in hun waarde laat;
  • Flexibiliteit, collegialiteit en cliëntgerichtheid zijn jou op het lijf geschreven;
  • Je vindt het uitdagend om in een groeiende organisatie te werken.

Wat bieden wij?

  • Plezier op je werk met afwisselende werkzaamheden en een goede sfeer onder de collega’s;
  • De mogelijkheid om jouw werktijden aan te passen aan jouw privéleven;
  • Een dienstverband in overleg;
  • Inschaling vindt plaats afhankelijk van leeftijd en werkervaring, conform CAO VVT;

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals korting op diverse zorgverzekeringen

Wie zijn wij?

Thuisgenoten levert in de regio’s Twente, Groningen, Doetinchem en Zeist hulp in de verpleging en verzorging, bij het huishouden en begeleiding. Wanneer thuis wonen (tijdelijk) niet mogelijk is, verzorgen wij cliënten in onze kleinschalige woon-zorglocaties in Wierden, Vroomshoop, Hengelo en Haaksbergen; met als uitgangspunt “net als thuis”.
Het doel van onze organisatie is het bieden van alle vormen van zorg, zodat de cliënt zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen en de aandacht krijgt voor alles wat het leven de moeite waard maakt. Wij zijn een vooruitstrevende organisatie, zo maken wij gebruik van een digitale omgeving met behulp van een tablet.

Solliciteer nu

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en wil jij werken in groeiende organisatie? Solliciteer dan rechtstreeks via onderstaand formulier of kijk op onze site. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer 088 – 088 15 33

Type Vacature
Organisatie Thuisgenoten
Locatie Nijverdal
Postcode 7604BD
Stad Almelo
Werkveld Huishoudelijke ondersteuning en begeleiding
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 15
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 04-01-2022
Reageer voor 05-02-2022
Ingangsdatum 04-01-2022
Nummer 68097
Doorsturen Bekijk PDF

Thuisgenoten

Thuisgenoten levert in de regio’s Twente, Groningen, Doetinchem en Zeist hulp bij het huishouden, begeleiding, verpleging en verzorging. Daarnaast hebben wij vier woon-zorglocaties (Wierden, Vroomshoop, Haaksbergen en Hengelo) waar wij extramurale zorg verlenen. Bij het Centraal Bureau in Almelo zijn de stafafdelingen gepositioneerd. Doel van onze organisatie is het bieden van alle vormen van zorg, zodat de cliënt zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen en de aandacht krijgt voor alles wat het leven de moeite waard maakt.  Er wordt gewerkt in kleinschalige teams, waardoor verantwoordelijkheid en eigen initiatief een belangrijk onderdeel van het werk is.

Meer over Thuisgenoten