Huishoudelijke hulp Holten
ZorgAccent

Functieomschrijving

Zijn jouw kinderen naar de basisschool? Of zijn ze de deur uit? Heb je enkele uren in de week tijd om te werken? Wil jij in deze dure tijden er iets bij verdienen? Onze cliënten kunnen jouw hulp goed gebruiken! Ben je 1 ochtend per week beschikbaar of zoek je werk voor 20 uur per week, wij kunnen jou goed gebruiken! Wij overleggen met elkaar wanneer jij kunt werken en passen daar de planning op aan. Kom je langs voor een kennismaking? Tot gauw.

Als huishoudelijk hulp ben je van onschatbare waarde. Je werkt bij de cliënt thuis. De cliënt is tijdelijk of langdurig niet in staat om zelfstandig het huishouden uit te voeren, jij ondersteunt daarin. Naast het ondersteunen heb je een signalerende functie bij een veranderende situatie.

Je ondersteunt de cliënten in het schoonhouden van hun woning. Daarbij valt te denken aan onder andere stofzuigen, bedden verschonen en sanitair schoonmaken. Het kan zijn dat je ook de wasverzorging voor je rekening neemt. Dit ligt eraan welke indicatie de cliënt heeft. Alle afspraken met betrekking tot de werkzaamheden liggen vast in het ondersteuningsplan.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/huishoudelijke-hulp-holten/   

Functie eisen

• We vinden het van groot belang dat je zorgzaam bent en respectvol naar onze cliënten; een specifieke opleiding is niet nodig.
• Goede sociale vaardigheden, flexibiliteit en enthousiasme.
• Zelfstandigheid in je werk.
• Goede bereikbaarheid via mail en telefoon.
• Digitale vaardigheid voor het accorderen van uren en inzien van de planning.
• Beschikbaarheid in overleg.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/huishoudelijke-hulp-holten/   

Inschaling

De mogelijkheid om zelfstandig te werken aan de hand van een ondersteuningsplan en in overleg met de cliënt.

Je werkt in een team van huishoudelijke hulpen die elkaar vervangen bij ziekte en vakantie.

Variabele uren op basis van jouw inzetbaarheid.

Inschaling op basis van jouw werkervaring, conform CAO VVT salarisschaal Hulp bij het huishouden met een uurloon van € 12,40 oplopend tot € 15,22. Je ontvangt een eindejaarsuitkering en bouwt pensioen op.

Deelnemen aan meerkeuzesysteem (Fiets, PC).

Fietsvergoeding van € 1,22 per dag.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/huishoudelijke-hulp-holten/   

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 09-01-2023
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-03-2023
Nummer 116807
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent