Huishoudelijke Hulp in Aa en Hunze
Thuisgenoten

Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan een schoon en leefbaar huis bij onze cliënten? Dan is de baan als Huishoudelijke Hulp echt wat voor jou!

Huishoudelijke Hulp
Uren in overleg

Wat ga je doen?
Als Huishoudelijke Hulp ondersteun je onze cliënten in het huishouden. Je betrekt de cliënten bij het huishouden en stimuleert hun zelfstandigheid. Samen met de cliënt overleg je welke huishoudelijke taken je uitvoert tijdens je komst. Je kunt hierbij onder andere denken aan: stofzuigen, dweilen, het opmaken van het bed of het schoonmaken van de badkamer. Je hebt naast de huishoudelijke taken ook een signalerende functie. Gaat het een keer minder goed met de cliënt? Dan meld je dit binnen onze organisatie. Met jouw oplettend oog kun je het verschil maken! Uiteraard is er ook tijd voor een praatje.

Je wordt bij ons aan vaste cliënten gekoppeld; fijn voor onze cliënt én fijn voor jou. Zo kunnen jullie een band met elkaar opbouwen.

Jij bepaald in overleg met jouw planner jouw werkdagen en tijden. Zo kun je werk en privé goed met elkaar combineren. De werkdagen zijn van maandag tot vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur. Ook bieden wij de mogelijkheid om op zaterdagochtend tussen 08.00 en 12.00 uur of door de week tussen 17.00 en 20.00 uur te werken.

Heb je vragen over jouw cliënten, de werkzaamheden of over de planning? Jouw planner staat voor je klaar! Dit is jouw vaste contactpersoon. Sta je een keer voor een dichte deur? Bel naar kantoor en wij regelen de rest.

Jouw nieuwe werkplek
Bij Thuisgenoten staan wij voor het zo lang mogelijk thuis blijven wonen, met alle zorg die een cliënt nodig heeft en aandacht voor alles wat het leven de moeite waard maakt. Kom je werken bij Thuisgenoten? Dan stap je binnen bij een open organisatie met een informele cultuur. Wij bieden jou een veilige en plezierige werkomgeving. Bovendien krijg je bij ons alle ruimte om bezig te zijn met jouw persoonlijke ontwikkeling!

Als Huishoudelijke Hulp werk je bij jou in de buurt. Je kan dus elke dag op de fiets naar het werk!
Wil jij je graag verder ontwikkelen? Dan zijn er op termijn opleidingsmogelijkheden voor een functie als Verzorgende IG in de Verzorging & Verpleging. 

Wat zoeken wij in een ideale collega?

 • Je bent minimaal 18 jaar;
 • Je kunt goed zelfstandig werken en je bent betrouwbaar;
 • Je bent zorgzaam en vriendelijk voor onze cliënten;
 • Je beheerst de Nederlandse taal;
 • Je beschikt over eigen vervoer (fiets, scooter of auto).
 • Voor deze functie is geen opleiding of werkervaring nodig.

Wat mag je van ons verwachten?
Naast een dankbare en waardevolle baan bieden we jou:

 • Een arbeidsovereenkomst voor maximaal 20 uur per week voor in eerste instantie de duur van zeven maanden met de intentie om deze te verlengen voor onbepaalde tijd;
 • Inschaling op basis van de cao VVT, minimaal € 12,40 en maximaal € 15,22 bruto per uur;
 • Naast je basisuurloon ontvang je ook 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • Goede pensioenregeling bij het Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn (PFZW). Fijn voor later!
 • Daarnaast bieden wij een aantrekkelijk meerkeuzesysteem van FiscFree, hiermee is het mogelijk om bijvoorbeeld een fiets, telefoon, tablet of fitnessabonnement aan te schaffen met gemiddeld 40% korting!

Wordt dit jouw nieuwe baan?
Solliciteer dan snel en eenvoudig via onderstaand formulier. Je ontvangt gelijk een bevestigingsmail en we nemen binnen 10 werkdagen telefonisch contact met je op. Nog steeds enthousiast? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek!

Eerst nog wat meer informatie over deze functie?
Twijfel niet om contact op te nemen met Jacintha, Recruiter op telefoonnummer 088 088 1533 of e-mail [email protected] 

Wij vinden de veiligheid en bescherming van onze cliënten en collega’s belangrijk. Daarom wordt er, als je bij ons komt werken, een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd.

Wij zijn met regelmaat op zoek naar nieuwe collega’s. Deze vacature heeft dan ook geen sluitingsdatum.

Type Vacature
Organisatie Thuisgenoten
Locatie Aa en Hunze
Postcode 9602 PJ
Stad Hoogezand
Werkveld Huishoudelijke ondersteuning en begeleiding
Opleidingsniveau Vmbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 6
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Jacintha - Recruiter
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 25-05-2023
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 31-08-2023
Nummer 120321
Doorsturen Bekijk PDF

Thuisgenoten

Thuisgenoten levert in de regio’s Twente, Groningen, Doetinchem en Zeist hulp bij het huishouden, begeleiding, verpleging en verzorging. Daarnaast hebben wij vier woon-zorglocaties (Wierden, Vroomshoop, Haaksbergen en Hengelo) waar wij extramurale zorg verlenen. Bij het Centraal Bureau in Almelo zijn de stafafdelingen gepositioneerd. Doel van onze organisatie is het bieden van alle vormen van zorg, zodat de cliënt zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen en de aandacht krijgt voor alles wat het leven de moeite waard maakt.  Er wordt gewerkt in kleinschalige teams, waardoor verantwoordelijkheid en eigen initiatief een belangrijk onderdeel van het werk is.

Meer over Thuisgenoten