Huishoudelijke hulp/thuisondersteuner Zwolle (parttime, 0-30 uur per week)
Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg

Wij hebben aandacht voor jou, zodat jij aandacht hebt voor de bewoners. Onze overtuiging is namelijk dat als jij met plezier naar je werk gaat en trots over je werk praat, dat onze bewoners de goede zorg ervaren die ze nodig hebben. Past dit bij jouw visie? Ga dan voor de functie van huishoudelijk medewerker bij Driezorg!

Werken als huishoudelijk medewerker
We vinden het allemaal fijn om het thuis opgeruimd en schoon te hebben. Onze bewoners kunnen dat niet altijd meer zelf verzorgen, maar gelukkig ben jij er voor ze. Soms doe je het samen met de bewoner, zodat je zijn of haar zelfredzaamheid bevordert, maar soms doe je het ook zelf en maak je ondertussen een praatje met de bewoner. Je gaat netjes met de spullen van de bewoners om en zorgt dat alles netjes weer op de plek teruggezet wordt. Door oog te hebben voor de bewoner weet jij wat ze prettig vinden en pas je je in situaties aan als dit nodig is. 

Herken jij je in het volgende?
Onze voorkeur gaat er naar uit dat je ervaring hebt in de schoonmaak. Daarnaast ga je op een vriendelijke en respectvolle manier om met oudere mensen. Je maakt makkelijk een praatje en bent goed toegankelijk. Je werkt geordend en voorzichtig, bent alert en je werkt graag samen. Daarnaast heb je een flexibele houding.

Wij bieden jou
Een salaris van minimaal € 1.860,70 en maximaal € 2.311,94 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Dit is conform de cao VVT.

  • We hebben ruimte voor 0-20 uur per week. We horen graag wat jouw voorkeur is. Je wordt ingepland op de dagen dat jij aangeeft beschikbaar te zijn!
  • Je ontvangt 8,33% eindejaarsuitkering, 8% vakantiegeld en een goed pensioen bij PFZW.
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden (meer hierover kan je hier lezen) en een groot opleidingsaanbod

Word jij hier blij van?
Dan worden wij dat ook! Via onderstaande knop kun je jouw gegevens uploaden. We nemen vervolgens contact met je op.
Heb je vragen die je eerst wilt stellen of wil je eerst meelopen en daarna een keuze maken? Laat het dan weten aan Vera Dijns, recruiter, via 06-50168027 of via [email protected]. Stuur gerust een Whatsapp.

Wil je een oriënterend gesprek, voordat je solliciteert?
Klik dan op deze link om een afspraak met mij in te plannen. Staat er (op korte termijn) geen geschikt moment tussen? Stuur me een berichtje en we spreken elkaar snel.

Type Vacature
Organisatie Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg
Locatie Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg te Zwolle
Postcode 8032HX
Stad Zwolle
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Lbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Vera Dijns - 0650168027 of via [email protected].
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 10-05-2023
Reageer voor 01-07-2023
Ingangsdatum 10-05-2023
Nummer 116587
Doorsturen Bekijk PDF