Huishoudelijke hulpen Thuiszorg regio Aalten
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

JIJ bent als huishoudelijke hulp een kei in het organiseren van het huishouden, van nature een zorgzaam type en je biedt graag een luisterend oor aan onze cliënten die nog thuis wonen. Je stemt af met de cliënt welke huishoudelijke werkzaamheden de cliënt zelf doet, samen worden gedaan en wat jij doet. Kortom, jij geeft onze cliënten, van verschillende leeftijden, de zorg en aandacht die zij verdienen.

Functie eisen

WIJ komen graag met je in contact als je minimaal 18 jaar oud bent, zelfstandig kunt werken en bij voorkeur in het bezit bent van een rijbewijs en auto. We verwachten dat je een aantal dagdelen verdeeld over een aantal dagen per week beschikbaar bent, dus de ideale baan voor een mooie balans tussen werk en privé.

Inschaling

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Er zijn verschillende mogelijkheden, wij bieden contracten tot max. 12 uur per week aan. Afhankelijk van jouw wensen zijn de contracturen bespreekbaar. Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Je wordt ingeschaald volgens de salarisschaal Hulp bij het huishouden van de CAO VVT 2018/2019. Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald (min. €1684,44 en max. €2105,53 bij 36 u/w) excl. 8% vakantiegeld, 7,4% eindejaarsuitkering.

Bijzonderheden

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek. Wil jij hier ook graag onderdeel van uitmaken? Solliciteer dan op deze functie voor 12 december 2019, via de onderstaande sollicitatiebutton. Voor meer informatie over onze organisatie kijk op onze website www.margaklompe.nl

Heb je vragen?  Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Lysanne van den Brink, coördinator thuiszorg ondersteuning thuis ,via telnr. 06 – 51374585. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de afdeling HR via telnr. 0544-47 4100.

Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen.

Type Vacature
Intern nummer 413
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé regio Achterhoek
Postcode 7141 AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 27-11-2019
Reageer voor 12-12-2019
Ingangsdatum 27-11-2019
Nummer 49851

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)