Huishoudelijk medewerker - Doetinchem
Zozijn

Wil jij een bijdrage leveren in de zorgsector, ben jij gastvrij en heb je hart voor onze doelgroep? Dan is dit een mooie kans voor jou! Wij zoeken voor onze locaties in Doetinchem, Doesburg en Zutphen een flexibele

Huishoudelijk medewerker op invalbasis, die in ieder geval in de maanden juli en augustus beschikbaar is

Wat ga je doen
Je belangrijkste werkzaamheden bestaan uit het verrichten van alle voorkomende huishoudelijke werkzaamheden op de appartementen van de cliënten en de algemene ruimtes. In een aantal situaties worden deze werkzaamheden samen met de cliënten opgepakt.

Wie zijn wij
Zozijn-Op Pad
helpt mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH) en hun naasten om weer grip op het leven te krijgen. Wij leveren hiervoor specialistische ondersteuning. Onze diensten bestaan onder andere uit: woonzorg, trainingen, logeren, werk, dagbesteding, behandeling, kinderen en jongeren met NAH, ondersteuning in het gezin en nog meer.

Op Pad heeft woningen speciaal voor mensen met NAH, die niet meer thuis kunnen wonen. In iedere woning wonen cliënten met een soortgelijke ondersteuningsvraag. Deze woningen staan op verschillende locaties in Doetinchem, Doesburg en Zutphen.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een verstandelijke beperking, met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Alles draait om de cliënt met zijn netwerk en zijn eigenheid, zijn leven en zijn regie. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan, bij wat er voor de cliënt toe doet. Onze kernwaarden zijn: Liefdevol, Vakkundig en Vindingrijk.

Herken jij je in het volgende?
Je hebt ervaring met huishoudelijke werkzaamheden en je hebt er plezier in een hygiënische en huiselijke omgeving te creëren. Je bent flexibel en klantgericht, je kunt goed samenwerken met collega’s en je bent ook goed in staat zelfstandig je werkzaamheden uit te voeren.

Inschaling

Dit bieden wij
We bieden je een gezellige afwisselende baan met leuke collega's binnen een ruime en prettige wooncentra.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 15, maximaal € 2296,-- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week). Verder kent de CAO een eindejaarsuitkering van 8,33% en biedt de organisatie flexibele arbeidsvoorwaarden.

Deze vacature staat open tot we de geschikte kandidaten gevonden hebben. Zoeken we nog versterking? Dan laten we hem nog even open staan. Hebben we onze kandidaat gevonden, dan sluiten we de vacature.
Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Alle nieuwe medewerkers dienen bij indiensttreding een ‘Verklaring omtrent gedrag’ te overhandigen.

 

Type Vacature
Organisatie Zozijn
Locatie NAH - Verblijf Doetinchem
Postcode 7001EJ
Stad Doetinchem
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Colette Huis in 't Veld, teamondersteuner NAH, 06-22631181
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 03-06-2021
Reageer voor 30-06-2021
Ingangsdatum 03-06-2021
Nummer 68753
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn