Huishoudelijke ondersteuner op Woonzorg locatie de Slangenbeek
Thuisgenoten

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan voor in het weekend?

Werken als huishoudelijk medewerker op de Slangenbeek. 
We vinden het allemaal fijn om het thuis opgeruimd en schoon te hebben. Onze bewoners kunnen dat niet altijd meer zelf verzorgen, maar gelukkig ben jij er voor ze. Je gaat netjes met de spullen van de bewoners om en zorgt dat alles netjes weer op de plek teruggezet wordt. Door oog te hebben voor de bewoner weet jij wat ze prettig vinden en pas je je in situaties aan als dit nodig is. Daarnaast biedt je ondersteuning bij andere taken en is het erg leuk en dankbaar werk.

Herken jij je in het volgende?

Je wilt graag een dankbare baan, je vindt het leuk om schoon te maken en  ga je op een  vriendelijke en respectvolle manier om met oudere mensen en vindt dit ook leuk!  Je maakt makkelijk een praatje en bent toegankelijk. Je werkt geordend en voorzichtig, bent alert en je werkt graag samen. Daarnaast heb je een flexibele houding en ben je per direct beschikbaar. 

Ons bod:

  • Plezier op je werk met afwisselende werkzaamheden;
  • Je gaat een uurloon verdienen van € 11,47 bruto ongeacht je leeftijd;
  • Verder zijn alle overige arbeidsvoorwaarden  volgens de cao VVT. Je bouwt verlofuren op, je krijgt vakantiegeld in mei én ontvangt een eindejaarsuitkering in november;
  • We zoeken iemand die 6 uur per week = 1 dag beschikbaar is ( ruimte voor meer uren is wellicht in de toekomst mogelijk ) 
  • Woon jij in Hengelo of omgeving dan zijn we op zoek naar jou! 

Bijzonderheden

Vertel het rond!
Ben je geïnteresseerd of ken je iemand in jouw omgeving die geïnteresseerd is in werken bij Thuisgenoten? Breng dan deze vacature onder de aandacht! En wij zien je sollicitatie met cv graag tegemoet.

Solliciteren kan via onderstaand formulier. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons bellen op 088 0881 530 

Type Vacature
Organisatie Thuisgenoten
Locatie Hengelo
Postcode 7604 BD
Stad Almelo
Werkveld Huishoudelijke ondersteuning en begeleiding
Opleidingsniveau Vmbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 6
Uren tot 10
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Wendy Zweers
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 25-11-2021
Reageer voor 14-12-2021
Ingangsdatum 15-12-2021
Nummer 73172
Doorsturen Bekijk PDF

Thuisgenoten

Thuisgenoten levert in de regio’s Twente, Groningen, Doetinchem en Zeist hulp bij het huishouden, begeleiding, verpleging en verzorging. Daarnaast hebben wij vier woon-zorglocaties (Wierden, Vroomshoop, Haaksbergen en Hengelo) waar wij extramurale zorg verlenen. Bij het Centraal Bureau in Almelo zijn de stafafdelingen gepositioneerd. Doel van onze organisatie is het bieden van alle vormen van zorg, zodat de cliënt zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen en de aandacht krijgt voor alles wat het leven de moeite waard maakt.  Er wordt gewerkt in kleinschalige teams, waardoor verantwoordelijkheid en eigen initiatief een belangrijk onderdeel van het werk is.

Meer over Thuisgenoten