Huismeester Twinta, Hengelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Wil jij jouw bouwkundige kennis en facilitaire dienstverlening verbreden en bij ons in de praktijk brengen?
 • Jij bent zelfstandig en oplossingsgericht?
 • En je wilt jouw technische kennis en kunde bij ons inzetten?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als huismeester zet jij de puntjes op de i en heb jij oog voor detail. Jij bent het communicatief vaardige visitekaartje van Twinta op het gebied van huur/verhuur en onderhoud. Je begeleidt en ondersteunt de huurders en verhuurorganisatie om ervoor te zorgen dat we in een goed leefbare omgeving wonen en werken. De appartementen en de wooncomplexen moeten in goede staat zijn en je houdt je bezig met de verhuur van de appartementen. Klinkt als een uitdagende én afwisselende functie toch?

Maar dit is nog niet alles! Want ook gebouwbeheer staat op jouw to-do lijst. Tevens heb je contact met o.a. leveranciers, woningbouwcoöperaties én wijkplatforms. Je ondersteunt en verwijst door bij sociaal maatschappelijke vraagstukken van huurders.

Wil jij ons komen helpen en zorg jij ervoor dat alles in orde is? Lees dan snel verder. We gaan graag het gesprek met jou aan wat jij zoekt in een nieuwe uitdaging binnen onze mooie organisatie.

Ook hebben we een eindejaarsuitkering, telefoon van de zaak, fietsplan en nog veel meer interessante secundaire arbeidsvoorwaarden.

Eerst zul je een jaarcontract ontvangen binnen Twinta, met uitzicht op vast na een jaar.

Wil je weten wat we binnen Twinta nog meer allemaal doen: www.twinta.nl.

Wie ben jij

 • Je weet van aanpakken en je werkt nauwkeurig
 • Je kunt zelfstandig werken en ziet het werk liggen
 • Je beschikt over een diploma op MBO-niveau richting technische dienstverlening
 • Je beschikt over Sociale en Maatschappelijke kennis van de Zorg en Welzijnsdiensten en wil dit graag in praktijk brengen bij ons.
 • Je bent klantgericht, overtuigend en enthousiast.   

Je vindt bij ons

 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 35 € 3.025,81 bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Een zelf organiserend team dat jou graag wil verwelkomen
 • Een organisatie die open staat voor jouw bijdrage voor verbetering van de zorg en alles wat hiermee samenhangt

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team binnen Twinta én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Bijzonderheden

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

En mocht je toch nog vragen hebben, Herman Munster is te bereiken op: 088-3677373.

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland.

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Hartstralaan
Postcode 7555 PJ
Stad Hengelo
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Herman Munster is te bereiken op: 088-3677373
Functie(s) Huismeester
Publicatiedatum 15-03-2023
Reageer voor 15-04-2023
Nummer 117149

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland