Hulpverlener (inval)
Kadera, aanpak huiselijk geweld

Hulpverlener inval Kadera aanpak huiselijk geweld

Bepaalde tijd, 1 jaar
Standplaats Zwolle
€ 2.835 - € 4.040 per maand (schaal 8, CAO) 

Het doel van Kadera is stoppen van huiselijk geweld en het stoppen van onveiligheid in relaties. Kadera streeft naar een veilig leefklimaat en is een expert op dit gebied. Ze zet haar kennis en expertise in om passende hulp te organiseren en te coördineren.
Wij staan voor de cliënt en voor elkaar: professioneel, krachtig en inventief. 

Wat ga je doen
We zoeken gemotiveerde kandidaten die zeer flexibel inzetbaar zijn en die er bewust voor kiezen om binnen een invalpool voor verschillende doelgroepen te werken. Je begeleid vrouwen individueel, in groepsverband of systeemgericht. Deze begeleiding is vraaggericht en er wordt gewerkt op basis van de uitgangspunten van Krachtwerk. Aan cliënten met kinderen wordt opvoedingsondersteuning geboden. Verder bevorder je een goede leefsituatie binnen de opvang en neem je deel aan interne besprekingen.

Wie ben jij

  • Je beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau
  • Je bent bekend met de mechanismes die spelen bij huiselijk geweld en hebt oog voor alle leden van het (gezin)systeem en de tools om systeemgericht te werken.
  • Je kunt planmatig denken en werken
  • Ruime relevante werkervaring
  • Je bent oplossingsgericht
  • Je hebt affiniteit met geautomatiseerde gegevensverwerking.
  • Je bent in staat om zelfstandig samen met de cliënt de grote lijnen in de begeleiding uit te zetten en te bewaken.
  • Je bent goed in het analyseren van situaties en/of vraagstukken

Wat bieden wij
Wij bieden in een oproepcontract voor de duur van een jaar. Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform de CAO Sociaal Werk, schaal 8 (min. € 2.835 max. € 4.040 bruto per maand bij een 36 uurs dienstverband).

Kadera streeft naar diversiteit in de samenstelling van de medewerkers. Wij zoeken medewerkers uit verschillende culturen, met verschillende competenties, zienswijzen, leeftijden en ervaringen. Wij geloven dat een complementair personeelsbestand bijdraagt aan het realiseren van onze belangrijke maatschappelijke doelstellingen.

Ben je enthousiast
Ben je enthousiast geworden over deze vacature en het werken bij Kadera? Stuur dan je motivatie en Curriculum Vitae via deze link solliciteren of ga naar werkenbij.kadera.nl

Voor meer informatie met betrekking tot de functie kun je contact opnemen met afdeling Inge Westerhoff, via 088-4222495.

Vrijblijvend een keer langskomen om koffie te drinken kan natuurlijk ook!

Type Vacature
Organisatie Kadera, aanpak huiselijk geweld
Locatie Kadera, standplaats Zwolle
Postcode 8043 VD
Stad Zwolle
Werkveld Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO CAO Sociaal Werk
Informatie verkrijgen bij PSA
Functie(s) Hulpverlener
Publicatiedatum 29-03-2023
Reageer voor 31-12-2023
Ingangsdatum 01-01-2023
Nummer 115808
Doorsturen Bekijk PDF

Kadera, aanpak huiselijk geweld

Kadera Missie
Kadera zet zich in voor veiligheid in relaties, nu en later. Kadera wil veiligheid in gezinnen en relaties duurzaam herstellen, kans op herhaling van geweld en misbruik verkleinen en Kadera werkt aan herstel om herhaling en terugval te voorkomen. Dat doen we samen met de cliënt, het systeem en betrokken ketenpartners. We willen geweldspatronen duurzaam stoppen en de intergenerationele overdracht van geweld doorbreken.

Dit doen we door vrouwen, mannen en hun kinderen op te vangen en ook door voorlichting en trainingen te verzorgen. Bij voorkeur voorkomen we opname in de opvang en bieden we begeleiding bij mensen thuis.

Kadera Visie
Kadera heeft een systeemgerichte aanpak en gaat uit van de kracht van mensen, niet van de problemen. Kadera werkt samen aan acute en duurzame veiligheid, samen met de cliënt, systeemleden, het netwerk, ketenpartners en financiers. We werken samen om het geweld duurzaam te stoppen en de intergenerationele overdracht van geweld te doorbreken. Daarbij is Kadera innovatief, efficiënt, inventief en deskundig. Kadera werkt met effectieve interventies en is professioneel.

Kadera als expert
- Systeemgericht werken
- Ambulant tenzij...
- Herstel van de maatschappelijke rol
- Innovatie(f)
- Vernieuwende vormen van opvang en begeleiding
- Kwaliteitsnormen & effectieve interventies

Kadera als partner
- Herkenbaar en zichtbaar
- Sterke ketensamenwerking en partnerschappen
- Samenwerken aan herstel van veiligheid in onveilige relaties
- Maatschappelijke bijdrage aan herstel van volwaardig burgerschap

Meer over Kadera, aanpak huiselijk geweld