Individueel begeleider - een op een zorg LVB+
Pluryn

Wat mag je doen?

Je begeleid deze bijzondere bewoner op een manier die aansluit bij zijn belevingswereld. Je bent consequent, geeft duidelijkheid en structuur in zijn leven en zorgt ervoor dat je altijd een stap verder bent. Hierdoor kun je de regie pakken en aangeven wat hij wel en niet kan doen. Dit doe je aan de hand van zijn individueel plan, dat in samenwerking met het multidisciplinair team wordt opgesteld. Je zorgt er samen met jouw collega’s voor dat alle ontwikkelingen omtrent deze bijzondere man worden geobserveerd, geregistreerd en geanalyseerd. Je signaleert hulpvragen en onderhoudt contact met zijn ouders/verzorgers en andere belanghebbenden binnen zijn cliëntsysteem.

Doelgroep en locatie

Het Hietveld in Beekbergen en Apeldoorn ondersteunt volwassenen met een zeer intensieve begeleidingsvraag. Naast een lichte verstandelijke beperking is er meestal sprake van bijkomende gedrags- en psychiatrische problematieken zoals autisme, een persoonlijkheidsstoornis of hechtingsstoornis. De begeleiding en behandeling zijn gericht op het in stand houden en vergroten van vaardigheden op het gebied van zelfredzaamheid en sociale redzaamheid en participatie in de samenleving. 

Wat breng je mee?

 • Je hebt een pedagogische opleiding op niveau 4 of HBO afgerond en meerdere jaren werkervaring in de gehandicaptenzorg.
 • Je straalt rust uit naar de cliënt en je bent veilig voor hem, door voorspelbaar te zijn. 
 • Je bent in staat om de vraag achter de vraag te herkennen.
 • Je hebt doorzettingsvermogen en accepteert dat je veel moet investeren in je relatie met de cliënt.
 • Je werkt zelfstandig en probeert te leren van iedere situatie. 
 • Dit alles met een gezonde dosis humor en positiviteit.

Arbeidsvoorwaarden

 • Deze vacature is gericht op de begeleiding voor een specifieke cliënt. Het is in overleg ook mogelijk een deel van je dienstverband in te vullen bij een woongroep van Het Hietveld.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao gehandicaptenzorg. Als begeleider word je op basis van opleiding en ervaring ingeschaald in functiegroep 40 met een salaris tussen € 1.963,- en € 2.902,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur).
 • Overige arbeidsvoorwaarden zijn onder andere een flexibel meerkeuzesysteem en een goede pensioenregeling, conform genoemde cao.

Bijzonderheden

Neem gerust contact met ons op! 

 • Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met Sammy Maters, persoonlijk begeleider, via 088-7792705.
 • Andere vragen?  Mail, bel of stuur een Whatsapp naar Christa van Rooijen, recruiter, via 06-22464308 of cvanrooijen@intermetzo.nl

Direct solliciteren kan natuurlijk ook!
Solliciteren op deze vacature kan tot 1 oktober 2020. Laat jouw contactgegevens achter via de website van Pluryn.

Via de volgende link, kom je direct op de juiste website: https://bit.ly/3mvo7Gs 

Type Vacature
Intern nummer https://www.pluryn.nl/werken-bij/vacature/individueel-begeleider--een-op-een-zorg-lvb-a0w1t000001tnp0aac
Organisatie Pluryn
Locatie Het Hietveld
Postcode 7361TE
Stad Beekbergen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Informatie verkrijgen bij Christa van Rooijen, Recruiter 0622464308
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 15-09-2020
Reageer voor 01-10-2020
Ingangsdatum 15-09-2020
Nummer 54772
Doorsturen Bekijk PDF

Pluryn

Pluryn ondersteunt mensen met een handicap en jongeren met gedragsproblemen. Dat doen we vanuit meer dan 140 locaties in Gelderland, Noord- en Midden-Limburg en Noordoost-Brabant, met diensten op het gebied van wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd.Voor iedereen apart kijkt Pluryn welke vorm van ondersteuning het best past bij de problematiek en vraag. De eigen kracht van mensen en hun toekomstwensen zijn het uitgangspunt. Dat is onze visie.

Meer over Pluryn