Interesse om te werken als begeleider bij Aveleijn op een woonlocatie?
Aveleijn

Functieomschrijving

Iedereen heeft dromen, wensen en talenten.
Deze laten uitkomen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ helpen we mensen met een verstandelijke beperking en/of een lage sociale redzaamheid de volle rijkdom van het leven te ervaren. We zien eigen kracht en denken in oplossingen. We werken dagelijks vanuit onze kernwaarden Ontmoeten, Ontwikkelen en Ondersteunen.

Wil jij cliënten elke dag op een zo goed mogelijke manier ondersteunen? Ben jij een aanpakker en sta jij stevig in je schoenen? Durf jij te vertrouwen op je eigen kennis en je reflectie te delen met collega’s? Wil je graag onderdeel uitmaken van de dagelijkse woon- en leefwereld van onze cliënten en ben je bereid op flexibele tijden te werken?
Dan is werken bij Aveleijn een goede optie voor jou!

Jij en de cliënt
Elke dag ben je nieuwsgierig om de behoefte van de cliënt te achterhalen. Zo ontdek je samen hoe we stappen kunnen zetten. Dit doe je op professionele en authentieke wijze, waarbij je rekening houdt met de sociaal emotionele ontwikkeling en beleving van de cliënt. Je bent gericht op talenten en hebt tegelijkertijd oog voor de kwetsbaarheid. Samen met de cliënt en verwant geef je betekenis aan het persoonlijke levensverhaal en onderzoek je op welke manier de cliënt wil groeien.
 
Jij als begeleider
Je werkt vanuit een gedeelde passie en verantwoordelijkheid aan gezamenlijke doelen. Binnen Aveleijn werk je reflectief. Je kunt reflecteren vanuit eigen handelen, staat open voor feedback en geeft feedback aan anderen. Als professional blijf je op de hoogte dankzij (interne) scholing en deel je je kennis met anderen.

Binnen Aveleijn hebben we diverse begeleidende functies. Je kunt werken als ondersteunend begeleider (vanaf diploma niveau 3), persoonlijk begeleider en senior begeleider (vanaf diploma niveau 4). 

Waar ga je werken?
Aveleijn bestaat uit ruim 80 locaties. Voor meer informatie over onze locaties kun je kijken op onze website: https://www.aveleijn.nl/locaties/ 

Tijdens een oriënterend gesprek kun je aangeven wat jouw voorkeuren zijn qua doelgroep en reistijd. Samen met onze recruiter ga je kijken naar de mogelijkheden.

Wil je werken op een vaste woonlocatie of ben je graag flexibel inzetbaar op diverse locaties? Dan kan een baan binnen onze ondersteuningspool een optie zijn.  

Functie eisen

Wat zoeken wij in een collega?

 • Je hebt een relevante beroepsopleiding afgerond, zoals Maatschappelijke Zorg niveau 3 of 4, Verpleegkunde, Verzorgende IG, MWD, Social Work of vergelijkbaar agogisch. 
 • Je hebt affiniteit met één van onze doelgroepen; Regulier, Kind Jeugd & Gezin, ouderen, mensen met een ernstig meervoudige beperking of Intensieve begeleiding & behandeling
 • Je hebt inzicht in je eigen handelen en je bent in staat te relativeren
 • Jij voelt je echt ambassadeur van onze organisatie
 • Je kunt methodisch werken vanuit een oplossingsgerichte houding
 • Je kunt uitstekend communiceren in alle voorkomende situaties en op verschillende niveaus

Inschaling

Wat bieden wij jou?

Je gaat werken in een waarden gedreven en financieel gezonde organisatie waar goed werkgeverschap hoog op de agenda staat. Aveleijn behoort tot “de beste werkgevers”! (https://www.beste-werkgevers.nl/wie-zijn-het/). Wij zetten jou als medewerker centraal en bieden daarom het volgende:

 • Ontwikkelingsmogelijkheden in scholing, coaching en taken. Voor elk van de afzonderlijke doelgroepen zijn specifieke verdiepende scholingen te volgen
 • Een dynamische baan in een uitdagende werkomgeving 
 • Betrokken werkgever en collega's
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg. 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve ziektekostenverzekering, het meerkeuzesysteem en een eindejaarsuitkering van 8,33%

Procedure

Ben jij geïnteresseerd om als begeleider bij ons aan het werk te gaan en wil je graag een oriënterend gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn?

Laat het ons dan via Zorgselect weten door je CV en motivatie achter te laten. Wij nemen daarna contact met je op!

Heb je eerst nog meer vragen over de begeleidende functies binnen Aveleijn? Hiervoor kun je contact opnemen met recruiter Kim Castilla - Rouwendal via k.rouwendal@aveleijn.nl of telefonisch via 06-10034032.

Kijk voor onze specifieke vacatures op https://www.aveleijn.nl/werken-bij/.

Type Werkplein
Organisatie Aveleijn
Locatie Aveleijn
Postcode 7622 GW
Stad Borne
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 8
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Recruiter Kim Castilla - Rouwendal via k.rouwendal@aveleijn.nl of via 06-10034032
Functie(s) Begeleider assistent
Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 02-11-2020
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 01-01-2021
Nummer 55728
Doorsturen Bekijk PDF

Aveleijn

Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn ondersteuning aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. We werken vanuit kleinschalige locaties in heel Twente en de gemeente Berkelland. Met ca. 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten zijn we regionaal sterk verankerd. We maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen onze cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken. Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen. Via begeleiding, trainingen en evenementen investeren we in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect centraal. We werken vanuit de • kwaliteit van bestaan van Schalock; • driehoek cliënt, verwant en begeleider; • positieve psychologie (oplossingsgericht). Gemeenten en ketenpartners willen we stimuleren en inspireren op weg naar de invulling van het nieuwe zorgstelsel, waarbij we een actieve samenwerkingspartner zijn met een duurzame bijdrage voor de samenleving.

Meer over Aveleijn