INTERNIST OUDERENGENEESKUNDE / KLINISCH GERIATER
Saxenburgh

Het Saxenburgh Medisch Centrum zoekt met spoed een INTERNIST OUDERENGENEESKUNDE / KLINISCH GERIATER.

Hoe ziet het werken bij Saxenburgh eruit?
Bij Saxenburgh heeft de geriatrie een uitstekende samenwerking met de poortspecialismen in de vorm van klinische medebehandeling en in consult setting. De geriatrie is volop in ontwikkeling. Zo wordt de APOP geïntroduceerd op de SEH als onderdeel van de kwaliteitseisen van de spoedzorgketen, en wordt de samenwerking met de specialisten ouderengeneeskunde en de eerste lijn verder uitgebreid. Ook zal de 24/7 consultatie bij specialistische geriatrische problematiek op de spoedeisende hulp worden vormgegeven.

Jouw bijdrage is gewenst in de verdere professionalisering van de ouderen- en acute zorg. Naast de polikliniek in Hardenberg wordt er spreekuur gehouden in Ommen en Coevorden. Bij de algemene polikliniek wordt er binnen de geheugenpoli samengewerkt met de afdeling neurologie en (neuro-)psychologie. Voorts is er een goede samenwerking met de internisten.

Over het Saxenburgh Medisch Centrum
Sinds september 2020 werken we in een mooi eigentijds ziekenhuis met alle moderne voorzieningen en voordelen van dien. Het Saxenburgh Medisch Centrum is een basisziekenhuis, met korte lijnen. Als onderdeel van de netwerkorganisatie Saxenburgh wordt samengewerkt met de ouderenzorg binnen onze eigen organisatie, huisartsen en omliggende ziekenhuizen. Het huidige team bestaat uit een internist ouderengeneeskundige, een klinisch geriater, een verpleegkundig specialist geriatrie en een geriatrieverpleegkundige.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh.

Wat kunnen wij jou bieden?
Bij ons kom je te werken in een kleine vakgroep mét een grote diversiteit aan werkzaamheden! Daarnaast heeft het Saxenburgh Medisch Centrum een enthousiaste gedreven medische staf die zich als kerndoel stelt topzorg te leveren. 

  • Een contract is bespreekbaar tussen 36 en 45 uur per week
  • Salaris is maximaal € 12.572,- bruto o.b.v. 45 uur per week (cao AMS)
  • Er wordt een arbeidsovereenkomst aangegaan voor onbepaalde tijd
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan, een computer en nog een aantal opties.
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Wil je eerst meer informatie, of wil je liever eerst meelopen? Zodat je een inschatting kan maken of het echt bij jou past? We laten je graag zien hoe we werken. Daarvoor kun je contact opnemen met Gijs Willemsen, internist ouderengeneeskunde, via (06) 81 40 80 88 of (0523) 27 62 47 of stuur een bericht naar [email protected]

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Zodra we de geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Staat de vacature nog open? Dan hebben we de geschikte kandidaat nog niet gevonden.

Tot snel!

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.22.074
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh Medisch Centrum
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 36
Uren tot 45
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Gijs Willemsen via (06) 81 40 80 88 of (0523) 27 62 47 of stuur een bericht naar [email protected]
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 29-04-2022
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-01-2023
Nummer 110475
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh