Inval leraar - Instructeur De Bolster
Pluryn

Gezocht:

Een inspirerende, vindingrijke en doelgerichte Inval leraar/Instructeur die onderwijs samen wil geven en hart heeft voor kinderen met speciale behoeften (2,0 wtf).

Waar doe jij het voor?

Word jij leraar op VSO de Bolster? Expertise en enthousiasme voor het vak zit iedere Onderwijsspecialist in de genen: wij willen elke leerling laten groeien. Is dat ook jouw ambitie? Check dan onderstaande punten en oordeel zelf: is er een match of niet?

 • Laten groeien van kinderen met speciale behoeften.
 • Samen onderwijs geven: samen met leerlingen, samen met collega’s, samen met de ouders en samen met andere betrokkenen.
 • Contact opbouwen met leerlingen: betrokken maatwerk tot achter de komma, met oog voor talenten en uitdagingen.
 • Volop ruimte voor eigen regie over je loopbaan: jij kiest en professionaliseert, De Onderwijsspecialisten denkt mee en faciliteert.
 • Waardering voor jouw inbreng over drijfveren, doelen en manieren om de ambitieuze toekomst waar te maken.

Wat mag je doen?

VSO De Bolster in Apeldoorn/Voorst is op zoek naar 2 nieuwe collega's voor onze licht verstandelijk beperkte jongeren met zeer complexe gedragsproblemen in de leeftijd van 15-18 jaar. Deze leerlingen hebben veel baat bij structuur en voorspelbaarheid. Het niveau en de leerstof zijn aangepast aan de individuele leerling en gericht op uitstroom naar arbeid of ROC-entree. Er wordt op school gewerkt met een programma waarbij theorie, praktijk en stage de basis is van het lesprogramma. Je stimuleert hierbij de leerlingen om in zichzelf en hun capaciteiten te geloven en deze verder te ontwikkelen. Je werkt in een klein team waar de onderlinge samenwerking heel belangrijk is.

Als Inval Leraar/Instructeur) ben je bovenformatief en ben je flexibel inzetbaar bij calamiteiten binnen het lesprogramma in zowel theorie als praktijk. Daarnaast ben je ondersteunend aan het team volgens een rooster bij het lesgeven.

Wat breng je mee?

 • e hebt een pabo diploma of bent deze aan het afronden, ambitie als zij-instromers (hbo) met affiniteit? Nodig ik uit te solliciteren!
 • Je hebt zichtbaar plezier en affiniteit in werken met kinderen en/of jongeren bij wie het leren niet vanzelf gaat.
 • Je bent kritisch, zelfstandig, proactief, flexibel, oplossingsgericht en durft te experimenteren.
 • Je hebt een energieke, betrokken en zelfverzekerde persoonlijkheid. Je bent in staat om te reflecteren op eigen handelen en neemt hiervoor je verantwoordelijkheid.
 • Je staat stevig in je schoenen: klaar om de uitdaging samen met je leerlingen aan te gaan.
 • Je werkt graag samen met je collega’s: samen sterk om het beste in leerlingen naar boven te halen.
 • Je zorgt voor een fijn leerklimaat: persoonlijk en betrokken om leerlingen in hun eigen tempo te laten groeien.

Doelgroep en locatie

Als Inval Leraar/Instructeur) ben je bovenformatief en ben je flexibel inzetbaar bij calamiteiten binnen het lesprogramma in zowel theorie als praktijk. Daarnaast ben je ondersteunend aan het team volgens een rooster bij het lesgeven. Misschien ben jij dat wel! Dan is het fijn om wat meer te weten over de school. We geven je een kort inkijkje.

De school VSO De Bolster biedt onderwijs aan leerlingen van 12 tot 20 jaar met (zeer)ernstige sociaalemotionele- en gedragsproblematiek in combinatie met een licht verstandelijke beperking. De Bolster biedt onderwijs aan externe leerlingen en leerlingen die woonachtig zijn op orthopedagogisch behandelcentrum De Beele te Voorst. De Bolster heeft een locatie in Voorst en een Locatie in Apeldoorn waar vooral externe leerlingen onderwijs volgen. Het doel van het VSO-onderwijs De Bolster is gericht op het verkrijgen van een reële kans op een volwaardige, passende plek in de maatschappij voor alle leerlingen. De school maakt deel uit van het SamenWerkingsVerband SWV2505 Apeldoorn, waarbij in totaal 12 schoolbesturen en 22 scholen (regulier en speciaal onderwijs) zijn.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een aanstelling van 40 uur per week t/m 31 juli 2022. Bij goed functioneren, bieden we je graag een vast contract aan. Je collega’s ontvangen je met open armen en werken graag met je samen.
 • Stap je aan boord? Dan bieden we je een salaris aan conform cao PO, afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Je krijgt bovendien alle ruimte om verder te leren: we bieden ontwikkelmogelijkheden en opleidingsprogramma’s, zowel inhoudelijk als verbredend. Je bent regisseur van je eigen loopbaan.

Meer weten?

Ben jij de collega die we zoeken? Verras ons dan vandaag nog met je sollicitatiebrief en cv. Je kunt je brief richten aan Steven Jans, directeur. ([email protected]). 

De sollicitatie staat open tot er een geschikte kandidaat is. Heb je nog vragen? Steven beantwoordt ze graag. Je kunt hem bereiken op telefoonnummer 06-21390342.

Type Vacature
Organisatie Pluryn
Locatie De Beele
Postcode 7383BH
Stad Voorst
Werkveld Jeugdzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 40
Uren tot 40
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Praktijkopleider
Publicatiedatum 15-12-2021
Reageer voor 31-01-2022
Ingangsdatum 15-12-2021
Nummer 73766
Doorsturen Bekijk PDF

Pluryn

Pluryn ondersteunt mensen met een handicap en jongeren met gedragsproblemen. Dat doen we vanuit meer dan 140 locaties in Gelderland, Noord- en Midden-Limburg en Noordoost-Brabant, met diensten op het gebied van wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd.Voor iedereen apart kijkt Pluryn welke vorm van ondersteuning het best past bij de problematiek en vraag. De eigen kracht van mensen en hun toekomstwensen zijn het uitgangspunt. Dat is onze visie.

Meer over Pluryn