Invalkracht Thuiszorg
PGVZ

Functieomschrijving

Vacature Invalkracht Verzorging & Verpleging Huis Assendorp

Wij zoeken iemand die ons team kan ondersteunen! Volg jij nog een studie en wil je graag ervaring opdoen naast je studie? Dan is dit jouw uitgelezen kans! Heb jij je opleiding Verpleegkunde, Verzorgende IG of Helpende Plus al in de pocket, en wil je flexibel aan de slag? Dan is dit misschien wel wat voor jou!

Je werkt minimaal 4 uur per week, maximum aantal uren kan in overleg afgesproken worden. Daarnaast word je actief gevraagd om in te vallen wanneer er ziekte of uitval is binnen het team.

Werken bij PGVZ Huis Assendorp

Huis Assendorp in Zwolle is de afgelopen jaren omgetoverd tot een plek waar je echt midden in het leven staat. Een plaats waar oudere én jonge bewoners elkaar ontmoeten. Waar altijd bedrijvigheid is, met zorg van PGVZ dichtbij voor mensen die dat nodig hebben.

Om zorg op maat te kunnen leveren doen we ons best om al onze cliënten zich thuis te laten voelen in Huis Assendorp, hen te zien, te horen en om hun veiligheid te waarborgen!
Als invalkracht ondersteun je zorgvragers bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen gedurende de dag of avond. Daarnaast heb je een observerende en organiserende rol tijdens je diensten. Je bent proactief en bekend met preventief werken. Er wordt veel samen gewerkt met de leden binnen je team of organisatie en verschillende externe disciplines.

Een werkdag in Huis Assendorp

Je werkdag begint om 7:00 uur op kantoor binnen Huis Assendorp samen met je collega’s. Met een bakje koffie in je hand, bespreek je de werkdag en luister je naar de overdracht van de nachtdienst. Rond 7:15 gaat iedereen van start en loop je je eigen route binnen het gebouw. De ene client help je met douchen, bij de ander reik je medicatie aan, maak je een praatje en maak je ontbijt en bij de volgende cliënt verricht je een verpleegtechnische handeling. Geen één werkdag is hetzelfde. Na de ochtendzorg is het weer tijd voor koffie en worden de aandachtspunten voor de rest van de dag besproken. Tijdens de koffie gaat de pieper over met door de hulpvraag van een cliënt, je kijkt je collega’s aan en stemt af wie wat doet. Het werk roept weer! Tot de lunchpauze ben je bezig met hulpvragen beantwoorden van cliënten, agendapunten afwerken of hand-en-spandiensten verrichten. Je overlegt regelmatig met je collega’s en stemt je werkzaamheden op elkaar af. De namiddag blijkt rustig te zijn en in overleg met je collega kan je een half uur eerder naar huis. Heerlijk!

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een diploma Verpleegkundige, Verzorgende IG of Helpende Plus of in de afrondende fase van je studie;
 • Je bent in staat om professionele zorg te bieden en de zorg rondom een zorgvrager te organiseren;
 • Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken;
 • Je vindt het leuk om mee te denken over verbeteringen.

Wat bieden wij?

 • Minimaal 4 uur per week, maximaal aantal uren in overleg;
 • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar met uitzicht op een vast contract;
 • Salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT (FWG 45 voor Verpleegkundige & FWG 35 voor Verzorgende IG, Helpende Plus FWG 25);
 • Deelname aan het Pensioenfonds Zorg & Welzijn en collectiviteitsregeling zorgverzekering;
 • Vakantiegeld (8%) en eindejaarsuitkering (8,33%);
 • Fijne werkomgeving en een gezellig, jong & dynamisch team;
 • Je werkt ‘s ochtends of ‘s avonds 8 uurs diensten, nachtdiensten zijn niet de standaard;
 • Wil je jezelf ontwikkelen, dan kun je in overleg een symposium bezoeken of opleiding volgen;
 • Een PGVZ-medewerkerspas, waarmee je kan profiteren van kortingen bij diverse organisaties;
 • Een lidmaatschap V&VN (beroepsvereniging).

Meer info over Huis Assendorp? Klik hier

Wij vragen alle nieuwe medewerkers om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Enthousiast?

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je bellen met PGVZ op 038-3331794 en vragen naar David Damstra, coördinerend wijkverpleegkundige.

Solliciteren?

We ontvangen jouw sollicitatie graag via de sollicitatiebutton! Je kunt je CV en motivatie ook mailen naar [email protected] o.v.v. Verzorgende IG Huis Assendorp.

Online screening kan onderdeel uitmaken van de procedure. Gegevens die tijdens een screening worden verzameld, worden niet langer bewaard dan noodzakelijk. Wij stellen reacties van werving- en selectiebureaus of headhunters op deze vacature niet op prijs.

Type Vacature
Organisatie PGVZ
Locatie PGVZ Zwolle
Postcode 8025 BT
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 4
Verpleegkundige niveau 5
Verpleegkundige niveau 6
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 25-05-2023
Reageer voor 30-06-2023
Nummer 120308
Doorsturen Bekijk PDF

PGVZ

PGVZ biedt kwalitatieve zorg op maat. En dat zeggen we niet zomaar. PGVZ is ontstaan vanuit een eigen zorgbehoefte, waar bestaande zorgaanbieders niet in kunnen voorzien. Flexibel, op maat en begrepen. Wij weten dus precies wat de behoefte aan zorg en begeleiding kan zijn. 

Meer over PGVZ