(Junior) Business Controller - Wilp
Zozijn

Ben jij toe aan een tweede stap in je carrière of heb je net je opleiding afgerond?  Help jij de managers en andere belanghebbenden graag verder met de bedrijfsvoering, diverse business cases en adviezen? Wil je meer maatschappelijk gericht werken binnen een organisatie die volop in beweging is?

Dan is dit jouw kans! Het Business Control team van Zozijn is op zoek naar een gedreven (junior) business controller.

Wie zijn wij
Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Onze kernwaarden zijn liefdevol, vakkundig en vindingrijk.

Binnen de dienst FC&I wordt gewerkt vanuit de visie dat de producten en diensten die we leveren een duidelijke meerwaarde moeten hebben voor medewerkers en management van Zozijn. De medewerkers van de dienst FC&I werken binnen een complexe en veranderlijke omgeving. We verwachten van onszelf en elkaar een klantgerichte en resultaatgerichte samenwerking.

De dienst FC&I van Zozijn bestaat uit de afdelingen: Financiën, Business Control en Inkoop. De dienst wordt aangestuurd door de directeur FC&I en in deze functie rapporteer je aan de directeur FC&I.

Wat ga je doen
Als business controller ben je meer dan de cijfermatig expert. Je hebt een signalerende en ondersteunende rol richting de regio’s / sectoren en stafdiensten op zeer uiteenlopende vraagstukken.

 • Je bent mede verantwoordelijke voor het beheer en het door-ontwikkelen van het Dashboard
 • Je draagt zorg voor mede ontwikkelen en evalueren van het Zozijn-brede financieel beleid en het communiceren van gewijzigde wet- en regelgeving
 • Je ondersteunt de Business Controller bij de adviserende rol richting de Zorgdirecteuren en/of directeuren Staf & Ondersteuning waar het gaat over bedrijfsvoering en financiële onderwerpen.

Waar ga je werken?
Het kan zijn dat je er al eens voorbijgereden bent: het landgoed de Lathmer in Wilp. Op het autoluwe landgoed midden in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen zijn allerlei voorzieningen van Zozijn te vinden. Hierbij kun je denken aan woningen, maar ook een behandelcentrum, een ZMLK-school, een Johan Cruyff Court, een zwembad, een kinderboerderij en zelfs een kasteel. Er is ruimte in overvloed en het is er heerlijk werken midden in de natuur. Daarnaast zijn er diverse locaties in de regio en faciliteert Zozijn de mogelijkheid om hybride te werken.

Wie ben jij

 • Je hebt een afgeronde bedrijfseconomische opleiding op HBO- of WO-niveau.
 • Werkervaring in een vergelijkbare functie is fijn, maar geen must.
 • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en weet hiermee een kritische gesprekspartner te zijn op alle niveaus.  
 • Je bent gericht op samenwerken en het onderhouden van relaties in alle lagen van de organisatie.
 • Je weet goed prioriteiten te stellen en je beschikt over sterke analytische vaardigheden.

Dit bieden wij

 • Een passend salaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg o.b.v. jouw werkervaring tot maximaal € 3.894,- bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG 50) met daar bovenop, naast vakantiegeld, ook een eindejaarsuitkering!
 • Een aanstelling van 32-36 uur voor bepaalde tijd van 1 jaar met uitzicht op een vast contract.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. een aantrekkelijk fietsplan, sportplan en computerplan. Een eindejaarsuitkering (8,33%), mogelijkheid tot het volgen van workshops via het vitaliteitsprogramma van Zozijn Vitaal en de fiscale uitruilregeling reiskosten. Daarnaast biedt Zozijn training en ontwikkeling gericht op specialistische kennis, maar ook generieke kennis en vaardigheden.
 • Mogelijkheid om flexibel om te gaan met je werkuren (jaaruren-systematiek). Kies met 36 uur bijvoorbeeld voor een vrije middag per week of een vrije dag per 2 weken, er is veel mogelijk!
 • Werken in een maatschappelijk georiënteerde organisatie met daarnaast een gezellig en enthousiast team dat uitkijkt om kennis met je te maken en te delen.

Good to know!
Zozijn is een organisatie die bereid is om te investeren in jou als werknemer! Beschik je nog niet over (alle) bovenstaande ervaringseisen, maar wil je jezelf hierin ontwikkelen? Ook dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren! We kijken dan graag samen naar de mogelijkheden!

Solliciteer direct!
Heb je interesse in deze functie als (junior) business controller? Stuur dan je cv naar ons door op de knop “Solliciteer" te klikken. Wij nemen vervolgens binnen een paar werkdagen contact met je op. De verdere sollicitatieprocedure richten we in naar jouw mogelijkheden.

(Wanneer) zien we elkaar?!

Type Vacature
Organisatie Zozijn
Locatie Cen - Financien & Control Wilp
Postcode 7384AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Controller
Publicatiedatum 23-11-2022
Reageer voor 31-12-2022
Ingangsdatum 23-11-2022
Nummer 115747
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn