Junior Triagist
Medrie

Wat ga jij doen?

Studeer jij Geneeskunde en ben je op zoek naar een relevante bijbaan? 
Wij zijn doorlopend op zoek naar collega's voor onze Triagepost!


Junior Triagist
4 diensten (van 5,5 uur per dienst) per maand
weekend en avondweekend diensten
 

Jij bent het eerste aanspreekpunt bij spoedeisende huisartsenzorg. Een ongeruste moeder met een baby met vlekken, een oudere dame die kortademig is, een voetballer die tijdens de training zijn enkel heeft verzwikt. Na kantoortijden bellen zij de Triagepost Medrie en ben jij degene die hen verder helpt. Door jouw (interne) opleiding tot Triagist weet jij precies hoe te handelen, jij weet in te schatten of er sprake is van een levensbedreigende situatie of dat je juist geruststelling kan bieden.

Wat heb jij in huis?

Ben jij 4e/5e of 6e jaars student Geneeskunde en  beschikbaar voor 4 diensten per maand? Dan zijn wij op zoek naar jou! Regelmatig starten wij een klas met Junior Triagisten, je wordt met mede studenten intern opgeleid tot Junior Triagist. 

  • Gemotiveerde 4e, 5e of 6e jaars studenten Geneeskunde met interesse in de spoedzorg/huisartsenzorg.
  • Je bent communicatief- en besluitvaardig en stressbestendig.
  • Je bent minimaal 4 diensten per maand beschikbaar.

Dit bieden wij jou

Een uitdagende bijbaan, waarbij je relevante werkervaring opdoet die ook nog eens goed op je CV staat.

Voor deze functie gaat het om een beperkt aantal uren zodat de werkzaamheden kunnen worden gecombineerd met coschappen en studieverplichtingen. 

Je krijgt een 5,5-urig contract, dit is gebaseerd op 1 dienst per week(end), je houdt dus altijd nog een deel van je weekenddag over. 

We zorgen voor een interne opleiding van een aantal dagdelen en een gedegen inwerkprogramma waarin je door een ervaren en gediplomeerd triagist begeleid wordt.

Wanneer je volledig opgeleid bent behoort gedeeltelijk thuiswerken tot de mogelijkheden, dit doen we in overleg met elkaar. 

Uurloon van aangevuld met onregelmatigheidstoeslag van 30% of 50% conform schaal 4.5 van de CAO-Huisartsenzorg.

Maak kennis met het team

De Triagepost Medrie (TPM) in Zwolle ondersteunt de huisartsenposten en dienstenstructuren in de regio’s Zwolle, Flevoland en Hardenberg in de ANW-uren. Bij de Triagepost komen alle telefoontjes binnen van patiënten uit de regio’s die ’s avonds of in het weekend met spoed een huisarts nodig hebben. Er werken ongeveer 80 triagisten volgens rooster. Elke dienst is er een coördinerend doktersassistent aanwezig die de werkstroom coördineert. Daarnaast is er een regie-arts aanwezig, die als vraagbaak voor medisch inhoudelijke vragen fungeert, telefonische consulten verzorgt en telefonische adviezen van triagisten autoriseert.

Maak kennis met Medrie

Medrie werkt voor huisartsen! Ruim 180 medewerkers zetten zich dag en nacht in voor de huisartsenzorg in de regio’s Flevoland, Hardenberg en Zwolle. Zodat onze 270 huisartsen gewoon dokter kunnen zijn voor hun 600.000 patiënten. Wij faciliteren de huisartsen bij de spoedzorg op de huisartsenposten, bij de chronische zorg in de dagpraktijken en bij de organisatie van de wijkgerichte zorg. Hierbij werken we samen met andere zorgverleners en organisaties.

Onze doktersassistenten, triagisten en consulenten ondersteunen de huisarts direct in de praktijk. Maar wij regelen meer zoals financiering, scholing en kwaliteitsborging. Elke dag zetten wij ons met hoofd, handen en hart in voor de huisartsenzorg: daadkrachtig, betrokken en servicegericht.
We werken niet alleen voor huisartsen. Medrie is ook van de huisartsen. Zo hebben ze invloed op de zorginhoudelijke koers van Medrie, zonder dat ze zich bezig hoeven te houden met allerlei organisatorische beslommeringen. 
Medrie koerst op efficiëntie om ruimte te houden voor maatwerk. Daarom werken we in drie regio’s. Elk met een eigen regioteam: korte lijnen en bekende gezichten. Dat maakt ons uniek. Medrie werkt voor huisartsen!

Type Vacature
Organisatie Medrie
Locatie Medrie in Zwolle
Postcode 8025BS
Stad Zwolle
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Huisartsenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Doktersassistent
Publicatiedatum 27-01-2023
Reageer voor 31-03-2023
Ingangsdatum 27-01-2023
Nummer 114400

Medrie

Maak kennis met Medrie Medrie werkt voor huisartsen! Wij initiëren, stimuleren en ondersteunen samenwerking voor huisartsen in het werkgebied van Medrie. Met elkaar dragen wij bij aan duurzame zorg en gezondheid. Wij signaleren kansen en helpen vernieuwingen te realiseren. Zo ondersteunen en versterken we de (verander) kracht in de regio. We jagen ontwikkelingen aan. En we doen er alles aan om de professionaliteit van de huisarts te laten schitteren. Medrie is de organisatie voor huisartsen in de regio’s Flevoland, Hardenberg en Zwolle die de huisartsenposten in deze regio’s organiseert en faciliteert. Daarnaast ondersteunt Medrie de zorg en chronisch zieke patiënten in de ketens zoals DM2, COPD en VRM, ouderenzorg, GGZ en Leefstijl. Medrie is een organisatie in ontwikkeling. Daadkracht, servicegerichtheid en betrokkenheid staan hoog in ons vaandel. We werken op dit moment aan het optimaliseren van onze processen, verbeteren van de managementinformatie, organiseren van zorg op de juiste plek met de ziekenhuizen, adviseren van dag praktijken over financiële vraagstukken en het implementeren en stimuleren van samenwerking in de wijk, zodat de organisatie en onze huisartsen optimaal gefaciliteerd en ondersteund worden.

Meer over Medrie