Junior Triagist
Spoedzorg Huisartsen Twente (SHT)

Functieomschrijving

Spoedzorg Huisartsen Twente heeft tot doel het verlenen van spoedeisende huisartsenzorg buiten kantooruren. Wij doen dit vanuit onze Spoedposten in Enschede en Hengelo. Ben jij student technische geneeskunde of geneeskunde en heb jij je bachelor behaald? Dan zijn wij op zoek naar jou en gaan we je opleiden als junior triagist! 

Als junior triagist beantwoord je voornamelijk telefonische, spoedeisende hulpvragen van patiënten buiten kantooruren. Je bepaalt, op geprotocolleerde wijze, de urgentie van de klachten en onderneemt de daarbij behorende acties. Daarnaast voer je zelfstandig de voorkomende medisch-technische handelingen uit en assisteert de huisarts bij de medische dienstverlening. Wij bieden een leuke afwisselende functie met verantwoordelijkheid in een enthousiast team op een prettige werkplek

Functie eisen

Wij zoeken geneeskunde studenten of technisch geneeskunde studenten met een afgeronde bachelor die opgeleid willen worden tot junior triagist. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en het is belangrijk dat je zelfstandig en flexibel kunt functioneren in wisselende situaties én dat je stressbestendig bent.

Volg je wel de opleiding (technische) geneeskunde maar heb je, je bachelor nog niet behaald? Ook dan komen we graag met je in contact. Je kan dan bij ons aan de slag als baliemedewerker op één van onze spoedposten. Zodra je, je bachelor behaald hebt stroom je door naar de functie junior triagist.

Inschaling

  • Inschaling conform cao Huisartsenzorg in schaal 4, minimaal €2.274,- en maximaal € 3.190,- op fulltimebasis. Inschaling afhankelijk van leeftijd en werkervaring.
  • Wij vragen flexibiliteit van jou om in de avonden, nachten en weekenden te werken. Hiervoor bieden wij een zeer aantrekkelijke onregelmatigheidstoeslag. Doordeweekse avonden ontvang je na 18:00 uur 30% ORT, in de nacht vanaf 24:00 uur en in het weekend ontvang je zelfs 50% ORT. Op landelijke erkende feestdagen ontvang je naast je reguliere salaris en de ORT nog 100% Feestdagcompensatie. 
Type Vacature
Organisatie Spoedzorg Huisartsen Twente (SHT)
Locatie SHT, Spoedposten Enschede en Hengelo
Postcode 7512 AA
Stad Enschede
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 8
Uren tot 10
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Huisartsenzorg
Informatie verkrijgen bij Marjolein Wienen (06-38321544)
Functie(s) Arts
Trainee
Verpleegkundig Centralist
Zorgcentralist
Publicatiedatum 15-03-2023
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 01-04-2023
Nummer 118586
Doorsturen Bekijk PDF

Spoedzorg Huisartsen Twente (SHT)

Spoedzorg Huisartsen Twente (SHT) is een zorginstelling die tot doel heeft spoedeisende huisartsenzorg buiten kantooruren te verlenen.

Meer over Spoedzorg Huisartsen Twente (SHT)