Keten coördinator Hersenletselketen Twente
Roessingh, centrum voor revalidatie

Functieomschrijving

Achtergrond
In regio Twente wordt intensief samengewerkt op het gebied van hersenletsel. De samenwerking is vastgelegd in een convenant hersenletselketen Twente. De ketenzorg coördinator hersenletsel is een gemeenschappelijke functie van de in de keten betrokken partners. De effectiviteit en doelmatigheid van de hersenletsel-ketenzorg wordt bevorderd door de aanwezigheid van een coördinator.

Functieomschrijving
In regio Twente wordt intensief samengewerkt op het gebied van hersenletselzorg. De samenwerking is vastgelegd in een convenant hersenletselketen Twente. De keten coördinator hersenletsel is een gemeenschappelijke functie van de in de keten betrokken partners. De effectiviteit en doelmatigheid van de hersenletsel-ketenzorg wordt bevorderd door de aanwezigheid van een coördinator.

De coördinator heeft een belangrijke rol in de verankering en borging van de hersenletsel-zorg.  Zonder een coördinator verdwijnt het zicht op de keten, worden verstoringen niet goed opgemerkt en loopt de ketenzorg het risico op fragmentatie.

De coördinator is een verbinder in hart en nieren en een getalenteerde communicator. Hij/zij is bekend met zowel traumatisch hersenletsel als CVA en bedreven in het aanbrengen van focus. Hij/zij is actief op tactisch niveau, onderhoudt contacten met de werkgroepen die gelinkt zijn aan de Stuurgroep. Daarnaast werkt hij/zij nauw samen met de bestuurders in de stuurgroep. Hij/zij speelt een rol in het voorbereiden van operationele, tactische en strategische overleggen en is mede verantwoordelijk voor het proces van monitoring van de prestaties en kwaliteit van hersenletsel-ketenzorg. Feitelijk zoeken wij een stevige projectleider die de kunst van netwerken verstaat en in staat is om een drijvende kracht te zijn.

Wij vragen

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur diploma HBO-V of paramedisch diploma) en je hebt tevens een brede actuele kennis van ontwikkelingen in de hersenletselketen, zowel op medisch, paramedisch, alsook verpleegkundig terrein.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in het verlenen van advieswerk, het zelfstandig leiden en begeleiden van overleggen en projecten. Je stuurt op mensen en relaties, waarbij je gebruik maakt van sleutelfiguren.
  • Je hebt gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en kan flexibel omgaan met koerswijzigingen.

Voldoe je aan bovenstaande voorwaarden en ben je in staat om mensen te motiveren, heb je doorzettingsvermogen, ben je stressbestendig en flexibel en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden? Dan ben jij misschien wel degene die wij zoeken!

Wij bieden

Het betreft een dienstverband voor bepaalde tijd, in eerste instantie voor de duur van 1 jaar. De uren zijn in afstemming, doch maximaal 16 uur per week. De werktijden worden in onderling overleg vastgesteld. Het salaris is indicatief vastgesteld in functiegroep 60. De overige arbeidsvoorwaarden worden geregeld overeenkomstig de CAO Ziekenhuizen.

Bijzonderheden

Reacties
Je kunt je reactie richten tot en met 5 december 2021 aan Jacqueline Otter, management assistente sector Neurologie Roessingh, via www.zorgselect.nl, vacaturenummer 72966.

 

Type Vacature
Organisatie Roessingh, centrum voor revalidatie
Locatie Roessingh, Centrum voor Revalidatie in Enschede
Postcode 7522AH
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Mw. Willion Jansen, voorzitter Hersenletselketen Twente, telefoonnummer: 06–81943 934
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 18-11-2021
Reageer voor 06-12-2021
Nummer 72966
Doorsturen Bekijk PDF

Roessingh, centrum voor revalidatie

Mensen kunnen door verschillende oorzaken gehandicapt raken. Ongevallen, ziekten of aangeboren afwijkingen kunnen het leven ingrijpend veranderen. In Roessingh, centrum voor revalidatie, worden volwassenen en kinderen met lichamelijke beperkingen behandeld en begeleid om daarna weer zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren in de samenleving, niet alleen in fysiek maar ook in sociaal opzicht.

Meer over Roessingh, centrum voor revalidatie