KINDERVERPLEEGKUNDIGE
Saxenburgh

Het Vrouw en Kind Centrum zoekt een gediplomeerd KINDERVERPLEEGKUNDIGE

Dana: "Het leuke aan mijn baan vind ik het werken in een modern, kleinschalig ziekenhuis met een grote diversiteit in zorg (neonatologie, pediatrie en dagbehandeling inclusief spoedeisende hulp op de afdeling). In veel ziekenhuizen moet je een keuze maken in werken op de neonatologie of op de kinderafdeling. In ons ziekenhuis is hierin geen onderscheid en dus divers aanbod en samenwerking binnen het VKC. Ook zien wij veel kinderen op onze spoed op de afdeling.
Er is daarnaast een hele fijne sfeer in het team waarin samenwerking voorop staat."

Hoe ziet het werken binnen het Vrouw en Kind Centrum er uit?
Je werkt in een nieuw ziekenhuis met de nieuwste apparatuur! Als kinderverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de zorg en begeleiding van de aan jou toegewezen kinderen van 0 tot en met 18 jaar. De afdeling heeft ook een spoedeisende hulp functie waar je samen met de kinderarts acute zorg verleend. Binnen het Vrouw en Kind Centrum is er veel aandacht voor de ontwikkeling van het kind en de begeleiding van ouders/verzorgers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de zorg aan kinderen die voor een operatieve ingreep komen.

Binnen het team zijn diverse aandachtsgebieden verdeeld op basis van interesses. Hierbij kun je denken aan het organiseren én uitvoeren van scholingen voor jouw collega’s of thema’s rondom het verbeteren van werkprocessen.

Wil je meer van onze afdeling weten, neem dan ook eens een kijkje op onze Instagrampagina Vrouwkindcentrummsc!

Wat hebben onze patiënten nodig?
Een gediplomeerd kinderverpleegkundige. We vinden het belangrijk dat je flexibel bent. Dit betekent dat je bereid bent om alle voorkomende diensten te werken.

Door de onvoorspelbaarheid van de zorg zoeken we iemand die stressbestendig, assertief en besluitvaardig is. Wij zien de patiënt als gast en proberen het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, waarbij er aandacht is voor het gezin. Een positieve en empathische instelling vinden wij daarom heel belangrijk.

Je werkt veel samen met artsen en medisch pedagogen waardoor je als verpleegkundige uitgedaagd wordt in het klinisch redeneren.

Vrouw en Kind Centrum (VKC)
Binnen het VKC is alle medische zorg voor vrouw en kind verenigd. We streven er naar om moeder en kind zoveel mogelijk bij elkaar te houden en ook de vader zo veel mogelijk te betrekken. Een belangrijk kenmerk is de nauwe samenwerking tussen gynaecologen, kinderartsen, klinisch verloskundigen, gespecialiseerd verpleegkundigen en ondersteunende disciplines met één gemeenschappelijk doel: gezinsgerichte zorg. Door het werken op één afdeling is specifieke kennis voor vrouw én kind direct beschikbaar.

Binnenkort start de scholing voor obstetrieverpleegkundigen en kinderverpleegkundigen in “samenwerken aan de zorg voor moeder en kind”.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh. 

Wat kunnen wij jou bieden?
Een fijne werkomgeving, met fijne collega’s in een klein en gemoedelijk ziekenhuis.

  • 24 uren per week
  • Salaris is minimaal € 2.759,-- en maximaal € 3.922,--bruto o.b.v. 36 uur per week (cao Ziekenhuizen, FWG 50)
    • Er komt nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Er wordt een arbeidsovereenkomst aangegaan voor onbepaalde tijd
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan, een computer en nog een aantal opties.
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Twijfel je en wil je eerst meelopen of nog wat vragen stellen? Beide kan! Neem dan contact op met Agnes Kuiper, teammanager van het Vrouw en Kind Centrum, via of (0523) 27 68 44. Je mag ook gerust contact opnemen met Monique Meijer, coördinator VKC (0523) 27 61 82.

Tot snel!

Let op: 
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.22.009
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Agnes Kuiper, teammanager VKC a.i. (0523) 27 68 44 of Monique Meijer, coördinator VKC (0523) 27 61 82
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige kinderen
Publicatiedatum 01-07-2022
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-01-2023
Nummer 107400
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh