KJ Pedagogisch Ondersteuner Logeerhuis Voorst
Zozijn

Ben je student en ben je op zoek naar een leuke, uitdagende baan waarin je veel kan leren dan hebben wij de baan die je zoekt!

Wij zoeken pedagogisch ondersteuner voor het Logeerhuis de Windvang in Voorst voor gemiddeld 10 uur per week –  een ander omvang van het dienstverband is bespreekbaar.

Werken binnen een logeerhuis betekent vooral werken in de weekenden en de schoolvakanties.  De functie is daarmee erg geschikt voor studenten. Je dient wel een relevante opleiding op niveau 3 hebt behaald.  
 
Wat ga je doen? 
Ieder kind is uniek. Ook ten aanzien van zijn/haar begeleidingsvragen. Binnen Kind- en Jeugdhulp varieert dat van zorg- tot (zeer) begeleidingsintensief. Alle kinderen hebben een zorgplan op basis waarvan de begeleiding wordt georganiseerd. Wij werken vanuit een 24-uurs zorg setting dus dat betekent dat een dagdienst ’s-morgens om 6.30 uur kan starten. De laatste late dienst eindigt om 22.30 uur.  
 
Logeerhuis de Windvang is een woning in een rustige woonwijk aan de rand van Voorst. Op de Windvang komen elk weekend kinderen logeren om de thuissituatie te ontlasten. We vinden het belangrijk dat we een fijne en veilige logeerplek kunnen bieden. Er komen kinderen van verschillende leeftijden die een begeleidingsintensieve(-re) vraag hebben.  
 
Je verricht observerende, begeleidende, ondersteunende en verzorgende werkzaamheden. Je bent goed in het vertalen van signalen die kinderen door hun gedrag en ontwikkeling laten zien. Je levert een bijdrage aan het tot stand komen, bijstellen en evalueren van het zorgplan en verzorgt de administratie. Je onderhoudt contact met de ouders/verwanten van het kind. Daarnaast ben je voor je collega’s een klankbord en ben je proactief in het optimaliseren van het werkklimaat op locatie. 

Dit zijn wij
Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Cliënten maken deel uit van de samenleving. We helpen ze gebruik te maken van wat de samenleving al biedt en stimuleren hen in wat zij de samenleving te bieden hebben. Alles draait om cliënten met hun netwerk. Om hun eigenheid, gezondheid, leven en hun regie daarover. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor cliënten toe doet. Onze kernwaarden zijn liefdevol, vakkundig en vindingrijk. 

Kind & Jeugd
Kinderen en jongeren met een ontwikkelingsprobleem kunnen voor zorg, ondersteuning en behandeling bij Zozijn terecht, waaronder Kind en Jeugd, intensieve ondersteuning, in Wilp, gelokaliseerd op Landgoed De Lathmer. Hier kunnen kinderen wonen, is er mogelijkheid tot logeren en er is naschoolse opvang. Er is ook een kindercentrum voor dagbehandeling. 

Herken jij je in het volgende? 

 • Je hebt een relevante beroepsopleiding Zorg en Welzijn op minimaal kwalificatieniveau 3 en kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg; 
 • Je hebt affiniteit met kinderen en jongeren met problemen in de ontwikkeling; 
 • Je bent sociaal en communicatief, liefdevol, vakkundig en vindingrijk;
 • Je kunt methodisch en ontwikkelingsgericht werken en structuur bieden; 
 • Je kunt zelfstandig werken en durft beslissingen te nemen; 
 • goed samen werken en je werkzaamheden coördineren.

Dit bieden wij 

 • Een uitdagende baan binnen Kind & Jeugdhulp; 
 • Een jaarcontract met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd; 
 • Een salaris van maximaal € 2.853,00 bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 35, een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden.
 • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal. 

Enthousiast?

 • Wij ontvangen jouw reactie graag zo snel mogelijk. Gesprekken vinden plaats gedurende de looptijd van de vacature. Hebben we onze match nog niet gevonden, dan zoeken we wat langer door.
 • In het kader van de vergewisplicht worden, voordat we overgaan tot een mogelijke aanstelling, referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers. Tevens vragen wij om een VOG (verklaring omtrent gedrag).

 

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie KJ Logeerhuis De Windvang Voorst
Postcode 7383 XW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 10
Uren tot 10
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Renata Buiting 06 46898655
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 27-12-2021
Ingangsdatum 27-12-2021
Reageer voor 31-01-2022
Nummer 74107
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn