Klinisch Fysisch Medewerker
Radiotherapiegroep

Radiotherapiegroep

Radiotherapiegroep verzorgt radiotherapeutische zorg aan patiënten met kanker op meerdere behandellocaties: Arnhem, Deventer, Ede en binnenkort Apeldoorn. Naast de dagelijkse patiëntenzorg dragen we actief bij aan innovaties op het gebied van radiotherapie. Zo zal er eind 2020 een MR-linac geplaatst worden. De groep klinische fysica van Radiotherapiegroep bestaat uit enthousiaste mensen, die een initiërende rol spelen in nieuwe ontwikkelingen. In verband met het vertrek van één van onze collega’s, zijn wij op zoek naar een:

Klinisch Fysisch Medewerker
Bij voorkeur 36 uur per week

Radiotherapiegroep heeft zo’n 250 medewerkers, onder wie 11 klinisch fysici, 8 klinisch fysisch medewerkers, 8 versnellertechnici, 24 radio-therapeuten en 90 radiotherapeutisch laboranten. Jaarlijks voeren we rond de 5.000 bestralingsbehandelingen uit.

Functie-informatie

Als Klinisch Fysisch Medewerker verricht je o.a. de volgende werkzaamheden:

  • Ontwikkelen van Quality Assurance methodieken;
  • Controleren van individuele patiëntplanningen;
  • Uitvoeren van kwaliteitscontroles aan versnellers en CT;
  • Bijdragen aan projecten voor het ontwikkelen en verbeteren van nieuwe en bestaande technieken;
  • Onderhoud en ondersteunen van treatment planningsystemen;
  • Participeren in projecten die samen met fabrikanten worden gedaan of in het kader van wetenschappelijk onderzoek.

Functie-eisen

  • Je werkt graag samen, je bent ambitieus en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent in het bezit van een diploma HBO (Technische) Natuurkunde of gelijkwaardig;
  • Je hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring als Klinisch Fysisch Medewerker;
  • Je bent flexibel inzetbaar ten aanzien van werkdagen, werktijden en locatie. De routinematige werkzaamheden worden door jou voornamelijk uitgevoerd in Arnhem en Ede. Voor projectwerk zul je op alle locaties ingezet worden.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een functie voor (bij voorkeur) 36 uur per week. De functie wordt ingedeeld in FWG 55, afhankelijk van ervaring, met een maximum van € 3.914 bruto per maand. De Cao-Ziekenhuizen is van toepassing.

We vragen van iedere medewerker in Radiotherapiegroep een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Informatie en sollicitatie

Wil je meer informatie, neem dan contact op met Edwin van der Wal of Tonnis Nuver, beiden coördinatoren KFM. Zij zijn te bereiken via tel. 088-779 00 00.

Wanneer je wilt solliciteren, upload dan voor 15 december 2019 je motivatie en cv via www.radiotherapiegroep.nl/solliciteren o.v.v. vacature klinisch fysisch medewerker. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Type Vacature
Organisatie Radiotherapiegroep
Locatie Radiotherapiegroep
Postcode 6815 AD 
Stad Arnhem
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Ziekenhuizen
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 25-11-2019
Reageer voor 15-12-2019
Ingangsdatum 01-01-2020
Nummer 49804
Doorsturen Bekijk PDF

Radiotherapiegroep

Radiotherapiegroep Radiotherapiegroep behandelt patiënten volgens de meest recente inzichten met behulp van ioniserende straling, zowel uitwendig (teletherapie) als inwendig (brachytherapie). Radiotherapiegroep heeft moderne apparatuur die de tumor lokaliseert en de bestralingsbehandeling voorbereidt, uitvoert en verifieert. Alle gegevens zijn digitaal beschikbaar en hierdoor vanaf diverse werkplekken te benaderen. Met de nieuwe beschikbare beeldvormende technieken is de tumor beter te visualiseren. Met moderne bestralingsapparatuur kunnen we de tumor ook beter bestralen en het omliggende weefsel relatief beter sparen. We maken vaak gebruik van combinaties met ander therapieën, bijvoorbeeld chemotherapie. Dit alles leidt tot betere resultaten. Iedere patiënt in Nederland verdient goede, professionele en gepersonaliseerde radiotherapeutische zorg die bij voorkeur in de eigen omgeving van de patiënt beschikbaar is. Dit geldt zowel voor de vaak voorkomende als voor de bijzondere en zeldzame indicaties. Om voor al deze indicaties geïntegreerde oncologische zorg te kunnen aanbieden, investeert Radiotherapiegroep in goede samenwerkingsrelaties met verwijzende ziekenhuizen en andere radiotherapeutische centra en -afdelingen. Professionele zorg vraagt bovendien om goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers en om ondersteuning door een adequaat en efficiënt werkproces. Radiotherapiegroep biedt ruim 95% van alle radiotherapeutische behandelingen aan. Radiotherapiegroep profileert zich op ons ‘onderscheidend vermogen’, daar waar we goed in zijn: professionaliteit en innovativiteit, slagvaardigheid en patiëntgerichtheid.

Meer over Radiotherapiegroep