Klinisch Psycholoog Dimence Groep
Dimence Groep

Functieomschrijving

Ben jij een betrokken klinisch psycholoog en wil je graag werken voor een ggz-instelling waar je je expertise optimaal kunt inzetten? Dan is het werken als klinisch psycholoog binnen de Dimence Groep wat voor jou!

Als klinisch psycholoog behandel je eigen cliënten binnen een multidisciplinair karakter volgens de recent ingevoerde zorgpaden. Daarnaast regisseer en coördineer je de behandeling van de cliënten vanuit de functie van hoofdbehandelaar. Je geeft werkbegeleiding en/of supervisie aan psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog, klinisch psycholoog of psychotherapeut. Tenslotte draag je actief bij aan nieuwe ontwikkelingen en het vormgeven van een innovatief behandelaanbod en kan je daarin een voortrekkersrol vervullen.

Wij willen graag samenwerken met klinisch psychologen in de regio Almelo, Deventer, Zwolle en omgeving binnen onze stichtingen:

 • Dimence
  • Specialistische ggz, de Sggz in al zijn verschijningsvormen; klinische verslavingszorg, ambulante zorgprogrammatische teams, deeltijd. Hier kun je je verdiepen en specialiseren in de behandeling van een doelgroep.
  • Herstelgerichte ggz, de langdurende ggz waarin o.a. de FACT-teams vertegenwoordigd zijn en waar een groot beroep wordt gedaan op jouw inventiviteit in de behandelrelatie.
  • Spoed, de acute SGGZ. Hier vallen de IHT (intensive home treatment) en de klinische opnamen onder. Hier is het ambulante behandeltraject altijd leidend, dus samenwerking met patiënt, naasten en behandelaren is hier een sleutelbegrip.
  • Ouderen, gespecialiseerd in de zorg voor ouderen met een psychische stoornis, hierbij is de (co-morbide) ouderdomsproblematiek de uitdaging voor de specialist in opleiding.
  • Topreferent, ontwikkel je onderzoeks- en innovatievaardigheden in een van de TOPGGz-erkende specialistische centra van Dimence.
 • Jeugd GGZ Ontwikkel je talenten bij de jeugd GGZ, leer hoe je kinderen en jongeren met psychiatrische problemen kunt helpen en hun ouders een steun in de rug kunt bieden.
 • Transfore Altijd al geïntrigeerd door de samenhang tussen delict en psychiatrische stoornis? dan biedt Transfore een goede leerplek voor je. Dat kan ambulant en klinisch, voor velen een uitdaging van formaat.

Wat we van je vragen:

Wij zoeken een enthousiast en geregistreerde klinisch psycholoog. Verder:

 • Ben je als persoon ondernemend, flexibel, resultaatgericht en hecht je grote waarde aan het leveren van de beste kwaliteit.
 • Ben je een inspirerende persoon die goed kan samenwerken en open staat voor de ideeën van collega’s.
 • Ben je innovatief en heb je een verbindende wijze van communiceren.
 • Houd je je vakkennis op peil en volgt de ontwikkelingen in het vakgebied.
 • Kun je vakinhoudelijke ontwikkelingen vertalen naar de beroepspraktijk.

Wij hebben veel te bieden!

Klinisch psychologen werkzaam voor Dimence Groep:

 • Werken met collega professionals aan een betere geestelijke gezondheidszorg.
 • Krijgen volop ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Worden beloond met een eersteklas arbeidsvoorwaardenpakket conform CAO GGZ FWG 70.

Meer informatie?

Kijk voor een actueel overzicht van de klinisch psycholoog vacatures binnen de Dimence Groep op https://www.werkenbijdimencegroep.nl/vacatures/96

Neem voor verdere vragen contact op met Ellen Veld, recruiter Dimence Groep, via 0570 639 579

Type Vacature
Organisatie Dimence Groep
Locatie Dimence Groep
Postcode 7416 SB
Stad Deventer
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Functie(s) Psycholoog klinisch
Publicatiedatum 08-01-2020
Reageer voor 31-12-2021
Nummer 43219
Doorsturen Bekijk PDF

Dimence Groep

Dimence biedt geestelijke gezondheidszorg en welzijn voor iedereen in Oost-Nederland. Ruim 2.400 medewerkers werken dagelijks vanuit ruim zestig locaties voor in totaal 30.000 cliënten en patiënten per jaar met psychische problemen of psychiatrische stoornissen. Dimence helpt mensen ontwikkelen. We geloven in de kracht van mensen om zich te ontwikkelen. We zetten in op vooruitgang en herstel, met altijd het doel om beter te worden. Niet alleen in de betekenis van genezen of (beter) leren omgaan met beperkingen, maar ook van groei als persoon, professional en organisatie. Drie eigenschappen zijn bepalend voor ons karakter: gastvrij, veilig en resultaatgericht.

Meer over Dimence Groep