Klinisch psycholoog
Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Werk jij graag generalistisch binnen de specialistische Jeugd GGZ? Kies dan voor ons circuit Jeugd. Wij zijn op zoek naar een

Klinisch psycholoog

Uren in overleg

Wie zijn wij?

Mediant is een GGZ organisatie in de regio Twente met ca. 1.200 medewerkers. We zijn een lijnorganisatie met duaal management op alle stuurlagen, waardoor bedrijfsvoering en behandelinhoud hand in hand gaan. Onze cultuur is informeel, de lijnen zijn kort en een collega om mee te sparren is zo gevonden. We zijn open, nuchter, weten van aanpakken en richten ons vooral op waar we voor zijn: het verlenen van specialistische zorg.

Wat doen we?

Het circuit Jeugd is onderdeel van Mediant en is er voor kinderen en jongeren tot en met 23 jaar met psychiatrische problematiek en hun systeem. Circuit Jeugd bestaat uit 3 afdelingen: team Gezin, team FACT-jeugd en team Kinderen en Jongeren. Voor het team Kinderen en Jongeren zij wij op zoek naar een klinisch psycholoog.

Afdeling Kinderen en Jongeren werkt poliklinisch en is verdeeld over 4 multidisciplinaire teams. We werken vanuit een holistische visie, waarbij we uiteenlopende behandelingen aanbieden gericht op onder andere ontwikkelingsstoornissen, angst- en stemmingsklachten, eetstoornissen, trauma, hechtingsstoornissen en persoonlijkheidsproblematiek.

De (regie)behandelaren van Mediant Jeugd behandelen kinderen en adolescenten altijd in samenspraak met hun ouders of direct betrokkenen. Dit gebeurt volgens de laatste wetenschappelijke stand van zaken, maar daarnaast streven we ook naar zorg op maat. Het gezamenlijk doel met onze cliënten is dat zij, samen met de mensen om hen heen, binnen hun eigen mogelijkheden, optimaal functioneren.

Wat ga jij doen?

Als klinisch psycholoog ben je nauw betrokken bij de diagnostiek en behandeling van het kind/de jongere en het systeem. Samen met de client, diens systeem en je multidisciplinaire teams ga je op zoek naar wat voor hem of haar werkt. Je bent verantwoordelijk voor de psychiatrische diagnostiek van de aan jou toegewezen cliënten en je bent als regiebehandelaar betrokken bij behandelingen. We werken generalistisch, waardoor jij je als regiebehandelaar op meerdere gebieden kunt verdiepen en ontwikkelen. Onze cliënten hebben vaak ondersteuning nodig op meerdere gebieden, wat jouw werk dynamisch en afwisselend maakt. Als zorgprofessional pak je een duidelijke rol in de ontwikkeling van jouw vakgebied binnen ons circuit. We vinden het belangrijk dat je meedenkt in onder andere ontwikkeling van behandelaanbod, wachtlijstmanagement en beleidsontwikkelingen.

Wat krijg je ervoor terug?

 • Ruimte om te ontwikkelen.
 • Een inhoudelijk leuke en uitdagende baan.
 • Een gevarieerd takenpakket, waarbij we samen kijken naar hoe je het vorm en inhoud kunt geven.
 • Maandelijks verzorgt Mediant een geaccrediteerde refereerbijeenkomst met een actueel thema.
 • Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Salaris tussen € 5.238 en € 8.263 bij een fulltime dienstverband (FWG 75-cao GGZ).

Jij hebt

 • de opleiding klinisch psycholoog afgerond
 • een geldige BIG-registratie
 • een open houding, bent toegankelijk met een professionele afstand.

Jij bent

 • ondernemend en creatief in je aanpak
 • makkelijk in contact, empathisch, verbindend
 • flexibel in jouw manier van werken en kunt reflecteren
 • analytisch
 • een verbinder, iemand die rust kan brengen in hectische situaties
 • betrokken en slagvaardig.

Wij maken graag kennis!

En hopelijk is dat, na wat je gelezen hebt over ons, wederzijds. Wij wisselen graag van gedachten over jouw vak en de invulling daarvan. Je kunt hiervoor bellen of mailen met Susan ten Buren, programmamanager, telefoonnummer 053-4828500.

Je kunt ook rechtstreeks solliciteren via de sollicitatiebutton.

Volg ons!

Als je nieuwsgierig bent geworden naar Mediant en haar medewerkers, kijk dan ook op onze website, www.mediant.nl of volg ons op social media!

Wij kijken uit naar jou!

Type Werkplein
Intern nummer 336
Organisatie Mediant, geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant Geestelijke Gezondheidszorg
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Psycholoog klinisch
Publicatiedatum 28-02-2023
Reageer voor 01-04-2023
Nummer 118160

Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant, geestelijke gezondheidszorg